çarşamba güncelleme gelcek ranklar sıfırlancakAlıntıyı görüntüle
Rekabet modu sona eriyor yazıyor, pek bilgim yokta valorantta anlamadım bu yazıyı
Savaş bileti bitiyor o yüzden.Alıntıyı görüntüle
Rekabet modu sona eriyor yazıyor, pek bilgim yokta valorantta anlamadım bu yazıyı
Evet.Herkesin rankı gidecek mi yani?
Baştan diye biliyorum ya da bir altındaki ranktan .rank gidecek derken şöylemi peki, radyant birisi rankı sıfırlanınca bir el kazanırsa yine radyant rankınamı atacak yoksa baştanmı başlicak
Baştan başlasa oyun bitmez hocam. Kimse kolay kolay Radyant, İmmortal olamaz.Baştan diye biliyorum ya da bir altındaki ranktan .
Teşekkürler.2000 mesaj hayırlı olsun
Teşekkürler.
Ranklar sıfırlanacak, sıfırlandıktan sonraki girdiğin dereceli maçlara göre tekrardan rankın gelecek. Yani şöyle düşün;
Silver 1'sin, rankın sıfırlandı. Güncellemeden sonraki dereceli maçlara girdiğinde ilk maç sonucuna göre silver rankta kalacaksın, sanırım oynayışa göre rankını yukarı da atabiliyor.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Baştan başlasa oyun bitmez hocam. Kimse kolay kolay Radyant, İmmortal olamaz.
Radyant puanları bir skin aldın o skinin renklerini açıyorsun.Bide şunu sormak istyiorum hocam, radyanit puanları ile ne yapılabilir? 60 tane gözüküyorda bende. Ayrıca ben demir 2'yim herkeste çoğu ajan var. bende yoru ve reyna var sadece nasıl açarım?
Ajan aslında kolay açılıyor iyi oynuyorsan ve iyi bir takımın varsa ama haftalık görevler çok işe yarıyor.Bide şunu sormak istyiorum hocam, radyanit puanları ile ne yapılabilir? 60 tane gözüküyorda bende. Ayrıca ben demir 2'yim herkeste çoğu ajan var. bende yoru ve reyna var sadece nasıl açarım?