Yardım Valorant Bu Mesaj Nedir?

Letrion

80+ Platinum
En İyi Cevap
3
Reaksiyon skoru
9,084
Adsız.png

Rekabet modu sona eriyor yazıyor, pek bilgim yokta valorantta anlamadım bu yazıyı

rank gidecek derken şöylemi peki, radyant birisi rankı sıfırlanınca bir el kazanırsa yine radyant rankınamı atacak yoksa baştanmı başlicak
Baştan diye biliyorum ya da bir altındaki ranktan .

Ranklar sıfırlanacak, sıfırlandıktan sonraki girdiğin dereceli maçlara göre tekrardan rankın gelecek. Yani şöyle düşün;
Silver 1'sin, rankın sıfırlandı. Güncellemeden sonraki dereceli maçlara girdiğinde ilk maç sonucuna göre silver rankta kalacaksın, sanırım oynayışa göre rankını yukarı da atabiliyor.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Baştan diye biliyorum ya da bir altındaki ranktan .
Baştan başlasa oyun bitmez hocam. Kimse kolay kolay Radyant, İmmortal olamaz.

Bide şunu sormak istyiorum hocam, radyanit puanları ile ne yapılabilir? 60 tane gözüküyorda bende. Ayrıca ben demir 2'yim herkeste çoğu ajan var. bende yoru ve reyna var sadece nasıl açarım?
Ranklar sıfırlanacak, sıfırlandıktan sonraki girdiğin dereceli maçlara göre tekrardan rankın gelecek. Yani şöyle düşün;
Silver 1'sin, rankın sıfırlandı. Güncellemeden sonraki dereceli maçlara girdiğinde ilk maç sonucuna göre silver rankta kalacaksın, sanırım oynayışa göre rankını yukarı da atabiliyor.

Baştan başlasa oyun bitmez hocam. Kimse kolay kolay Radyant, İmmortal olamaz.

Bu arada ranklar sıfırlandığında ilk birkaç gün girme derim. Çünkü senin MMR'ına göre adamlar gelmiyor o zaman. Herkes derecesiz olduğu için lobi karma oluyor. Karşına güçlü bir takım gelirse rank düşebilirsin.

Bide şunu sormak istyiorum hocam, radyanit puanları ile ne yapılabilir? 60 tane gözüküyorda bende. Ayrıca ben demir 2'yim herkeste çoğu ajan var. bende yoru ve reyna var sadece nasıl açarım?
Radyant puanları bir skin aldın o skinin renklerini açıyorsun.

Ajan aslında kolay açılıyor iyi oynuyorsan ve iyi bir takımın varsa ama haftalık görevler çok işe yarıyor.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Çevrim içi yöneticiler

Forum istatistikleri

Konular
1,178,658
Üyeler
187,077
Son üye
team5132
Geri