smithblacksmith
80+ Silver
- Reaksiyon skoru
- 1,095
Sualtı vandal skinime 3 gün kaldı, yeni görev gelse de bitmeden alsam.
Battle Pass boşa gitmez inşallah.
Battle Pass boşa gitmez inşallah.
Radyanit puanları; Silah kaplamalarını, bitirişlerini açmana yarayacak puanlar.Bide şunu sormak istyiorum hocam, radyanit puanları ile ne yapılabilir? 60 tane gözüküyorda bende. Ayrıca ben demir 2'yim herkeste çoğu ajan var. bende yoru ve reyna var sadece nasıl açarım?
Haftalık görevlerin gözünün yağını içeyim. Gelse de Viper'in kontratı bitirsem.Ajan aslında kolay açılıyor iyi oynuyorsan ve iyi bir takımın varsa ama haftalık görevler çok işe yarıyor.
Bende tüm ajanlar açık şuan Omen'in Ghost'unu alıyorum.Haftalık görevlerin gözünün yağını içeyim. Gelse de Viper'in kontratı bitirsem.
Bende bir tek Yoru açık değil, onu da oynamadığım için açma gereksinimi duymadım. Genelde Omen, Sage, Jett, Raze vb... karakterler oynuyorum.Bende tüm ajanlar açık şuan Omen'in Ghost'unu alıyorum.
Yoru aslında çok güzel karakter Yoru'nun TP'sini çok güzel kullanırsan 1000iq playz.Bende bir tek Yoru açık değil, onu da oynamadığım için açma gereksinimi duymadım. Genelde Omen, Sage, Jett, Raze vb... karakterler oynuyorum.
Arkadaşım Yoru main.Yoru aslında çok güzel karakter Yoru'nun TP'sini çok güzel kullanırsan 1000iq playz.
Ben kafama göre takılıyorum.Arkadaşım Yoru main.![]()
Derecelide ben de öyleyim, derecesizde İnstalock Jett.Ben kafama göre takılıyorum.
Takıma ne lazımsa.
Derecesiz de jettin ultisi fena oyun zevki getiriyor.Derecelide ben de öyleyim, derecesizde İnstalock Jett.![]()
Harbi ya.Derecesiz de jettin ultisi fena oyun zevki getiriyor.
Hele Spike Hücüm instalock jett ulti küresi mükemmel oluyor.