Aşı yaptıracak mısınız?

Aşı yaptıracak mısınız?

• Oy kullanan toplam üye
    247
  • Anket kapatıldı .
Asıl siz tweeterdaki lise mezunu tayfanın büyük oyunu görüşünü görseniz intihar edersiniz. Adamlar tüm sağlıkçıları bill gatesin paralı askeri olarak görüyor...
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

O neymiş la 😂
Valla hayatımın şokunu yaşamıştım, kendini kastığın için yayılmadı dedi. Ne alaka falan diyene kadar 2.yi vurdu. Paslı metale kafamı soksam tetanoz olmam artık o kadar ağrıdı kolum o.O2

Lan taa 8. sınıfta okulda oldum. 1 tane vurdu sonra yayılmadı bu dedi aynı yere 1 iğne daha vurdu. Kolum mekanik kol gibiydi hala aklıma geliyor
Babam vurmuştu doktor olduğu için :D

Bu ülke ülke değil ben size söyleyeyim berbat bir ülke herkes aklı varsa maddi durumu olabilir ise kaçsın önerimdir ben zaten kafaya soktum ama ingilizcem iyi değil çok.

aşı mı o da neymiş yavv
Kafaya bi dikiyorsun olanlar oluyor.

Valla hayatımın şokunu yaşamıştım, kendini kastığın için yayılmadı dedi. Ne alaka falan diyene kadar 2.yi vurdu. Paslı metale kafamı soksam tetanoz olmam artık o kadar ağrıdı kolum o.O2
Valla millet ağlıyordu (geçen senekiler)dedim aşı ne kadar acıtabilir gittim koşa koşa ilk ben yaptırdım merak ettim bir şey yok normal iğne girdi millet boşa ağlıyor dedim ama benden sonra yaptıranlarda hala ağlayan vardı
Ama 2 gün boyunca ateş yüzüne ölü gibi yattım

Valla millet ağlıyordu dedim aşı ne kadar acıtabilir gittim koşa koşa ilk ben yaptırdım merak ettim bir şey yok normal iğne girdi millet boşa ağlıyor dedim
Ama 2 gün boyunca ateş yüzüne ölü gibi yattım
Sadece bana 2 tane vurduklarında kızlara karşı çok havam olmuştu :cool:

Bu ülke ülke değil ben size söyleyeyim berbat bir ülke herkes aklı varsa maddi durumu olabilir ise kaçsın önerimdir ben zaten kafaya soktum ama ingilizcem iyi değil çok.

Kafaya bi dikiyorsun olanlar oluyor.
ooo o zaman yaptırırım :D

Koluna vurulunca Windows XP yükleyen iğne
windows 7 si yok mu ya onun :D

Geri