KeReM 1963
80+ Gold
- En İyi Cevap
- 1
- Reaksiyon skoru
- 8,759
Düşüşler BTC Kaynaklı , yani çok sevinmeyin derim.
Yılbaşında 2k civarında görürsün o kartları.Eth 1300 dolar iken 1650S'nin 0'ı 2700TL'idi.
Ona da razıyız be![]()
Bi an rüyadayım sandımBende knk gece baktım 2k civarıydı sabah bı kalktım 1700 lerdeydi
Şom ağızlı.Bir anda 2x yapmasın![]()
hayırlı uğurlu olsun inş 700 dolar altına düşerArakadaslar anlık 1eth 1780dolar bu düşüş dahada olacak gibi 1000dolar assagisina inme olasılığı nedir piyasa yavaş yavaş düzelmeye de başladı aşılar nerdeyse ülkede 45 milyonu geçti hani bu şimdi çip krizi falanda diyorlar ya şimdi işçilik te artıcak aşilardan dolayı sizce piyasa ne olacak 2022 için
ben 60 dolar kaybettimNormalde sürekli farklı altcoinler alırdım ETH ile aram yoktu YTD ben aldıktan sonra düşmeye başladı
şom ağızlı yawBir anda 2x yapmasın![]()
Hocam satsak mı ne yapsak ya düştükçe düşüyorhayırlı uğurlu olsun inş 700 dolar altına düşer
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
ben 60 dolar kaybettim
Bizim ülkeyi bilmiyorum ama yurt dışında fiyatlar sürekli düşüyorArakadaslar anlık 1eth 1780dolar bu düşüş dahada olacak gibi 1000dolar assagisina inme olasılığı nedir piyasa yavaş yavaş düzelmeye de başladı aşılar nerdeyse ülkede 45 milyonu geçti hani bu şimdi çip krizi falanda diyorlar ya şimdi işçilik te artıcak aşilardan dolayı sizce piyasa ne olacak 2022 için
sat bence paranı beklet şimdilikHocam satsak mı ne yapsak ya düştükçe düşüyor
ethereumum olsa bu kadar bakmamArkada binance açık izliyorum artık.
Bilmiyorum ki birden tak diye artacak boşa gidecek bu seferde ETH uzun zamandır böyle yapmıyordu YTDsat bence paranı beklet şimdilik