Witcher 1/2 alınır mı? ?

Hangisi

• Witcher 1'i Dinle 2yi Oyna

Oylar: 1 12.5%
  • 2 Oyunuda Oyna

Oylar: 7 87.5%

• Oy kullanan toplam üye
    8

AdomSegat

80+ Silver
Reaksiyon skoru
1,777
Witcher 1 Oynanırmı ve 2
Direk 2ve3 Yada Direk 3 Oyna diyenler için söyliyim yeni pc aldığımda 3'ü oynayacağım.
1'i Direk Hikayesini dinleyip 2 Ye Geç oyna
2' yi İkisinide oyna
Ekstra Olarak WC2 Nasıl bir oyun

Witcher 1 Oynanırmı ve 2
Direk 2ve3 Yada Direk 3 Oyna diyenler için söyliyim yeni pc aldığımda 3'ü oynayacağım.
2' yi İkisinide oyna
2 Alınır.

Valla ben 2 sini de aldim ucuzdu zaten

Oyunları zamanına göre değerlendirip, sıkılmadan oynarım diyorsan ikisinide oyna. Her iki oyunda güzel olmakla birlikte 2. oyun mükemmeldir. 1. oyunu oynarken biraz zamanın gerisinde kalması sebebiyle sıkılabilirsin.

1. oyunu 60 saatte tamamladım, her şeyiyle dahil bitirdim, her yeri keşfettim, yolları bile ezberlemiştim:D. Oyunu ilk başladığımda çözememiştim ilk 30 - 40 dakika sıkmıştı ama ardından inanılmaz derecede zevk alarak sonuna kadar bitirdim. Hikayesi ayrı bir güzel, oyunu ayrı bir güzeldi.

Öneririm.
Her 2 oyunu da oynamanı öneririm. Ardından 3 oynamalısın.

Oyunları zamanına göre değerlendirip, sıkılmadan oynarım diyorsan ikisinide oyna. Her iki oyunda güzel olmakla birlikte 2. oyun mükemmeldir. 1. oyunu oynarken biraz zamanın gerisinde kalması sebebiyle sıkılabilirsin.
aynen uzun ve sıkıyormuş
ve kontrollei baya kötüymüş
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Her 2 oyunu da oynamanı öneririm. Ardından 3 oynamalısın.
3'ü pc alınca oynucam
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

@Vesemir dayı?

Witcher 1 Oynanırmı ve 2
2' yi İkisinide oyna
Ben dün 2 yi aldım beni pek sarmadı ama güzel oyun kişiden kişiye değişir ama fiyatına göre steamde çok iyi

Ben dün 2 yi aldım beni pek sarmadı ama güzel oyun kişiden kişiye değişir ama fiyatına göre steamde çok iyi
şu videonun birazını izledim güzel geldi

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

Forum istatistikleri

Konular
1,235,566
Üyeler
201,789
Son üye
THER
Geri