Yardım K552 Çok az mod var ?

FOXN FOR WİN

80+ Gold
Reaksiyon skoru
2,156
Arkadaşlar topu topu 5 mod var çok az sizce iade etsemmi ?

Uygulaması vardı sanırım yükledin mi

Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Güncel video bu, değiştirdim

Mod olsa ne olacak ki klavyeyi ışık için mi alıyorsunuz

Rainbow ise normal. Klavyeden modları hariç memnun kaldıysanız tavsiye etmiyorum çünkü bir süre sonra klavyeye bakmıyorsunuz veya ışıkları hiç dikkat çekmiyor. Mesela ben normal modunda kullanıyorum sürekli.

Rainbow ise normal. Klavyeden modları hariç memnun kaldıysanız tavsiye etmiyorum çünkü bir süre sonra klavyeye bakmıyorsunuz veya ışıkları hiç dikkat çekmiyor. Mesela ben normal modunda kullanıyorum sürekli.
ece norl mo muruyor çok m ıkıcı 50 tl ye kvyelır lı Sadece 1 modu olurya aynı o gibi /

Rainbow model ise normal karşılanabilir ama RGB ise cidden az.
Rainbow :/ rgbsi çok pahalı zaten :(

Mod olsa ne olacak ki klavyeyi ışık için mi alıyorsunuz
belki evet

ece norl mo muruyor çok m ıkıcı 50 TL ye kvyelır lı Sadece 1 modu olurya aynı o gibi /

Rainbow :/ rgbsi çok pahalı zaten :(
Yani hocam açıkçası dediğim gibi ben klavyeye aldığım ilk 1 ay boyunca baktım, sonra hiç dikkatimi çekmedi. Hatta alacağım klavyenin sade olmasını düşünüyorum. Işıkları benim sadece hızlı yazmama yarıyor :D

Yani hocam açıkçası dediğim gibi ben klavyeye aldığım ilk 1 ay boyunca baktım, sonra hiç dikkatimi çekmedi. Hatta alacağım klavyenin sade olmasını düşünüyorum. Işıkları benim sadece hızlı yazmama yarıyor :D
Yani sıkıcı bir klavye hocam her sırada 1 renk olduğu için daraltıyor

Dediğim gibi ben ışığa çok takılmıyorum ama kişiden kişiye göre değişir. Eğer gerçekten memnun değilseniz iade edin.
Trendyol paketi açtığınız İçin İade olmaz diyor deliriyimmi şimdi ben :mad:🤬🥵

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,165,122
Üyeler
185,028
Son üye
batu9292929929292
Geri