- En İyi Cevap
- 2
- Reaksiyon skoru
- 6,714
- Konu Sahibi Konu Sahibi
Kasa anlayışınız sadece RGB ve mesh midir hocam?300 liraya da önü komple mesh kasa bulursun, ne kaldı geriye?
Kasa anlayışınız sadece RGB ve mesh midir hocam?300 liraya da önü komple mesh kasa bulursun, ne kaldı geriye?
Hocam sadece önünün mesh olmasına bakarak 300 tl kasa ile 275R Airflow'u karşılaştırmak bence pek doğru değil.300 liraya da önü komple mesh kasa bulursun, ne kaldı geriye?
Kasa sadece RGB'den ibaret mi ki? Soğutmadan daha mı önemli RGB?Bu fiyatlara RGB olan varsa evet. Ne avantajı kaldı başka? Marka diye mi?![]()
önünde corsair logosu olmasa max 400 tl verirsin bence fp değil
Güzel bir kasadır, ortalama 750 TL civarlarında takılıyordu. Yaklaşık 100 liralık bir indirim söz konusu. Kasa arayışı içerisinde olan arkadaşlara tavsiye edebilirim.
Alıntıyı görüntüle
Ürünün resmi sitesi;
Kasanın malzeme kalitesi görünüşü?300 liraya da önü komple mesh kasa bulursun, ne kaldı geriye?
Görünüş tamamıyla kişisel bir şeydir, bence hiç güzel görünmüyor bu kasa.Kasanın malzeme kalitesi görünüşü?
Kullandınız heralde daha önce hocam.Bu kasanın malzeme kalitesini çok mu iyi sanıyordunuz yoksa?
Evet bana görede güzel mesela zevkler ve renklerGörünüş tamamıyla kişisel bir şeydir, bence hiç güzel görünmüyor bu kasa.
ARGB yok, önü komple mesh değil, malzeme kalitesi iyi değil. FP yapan ne kaldı?Kullandınız heralde daha önce hocam.
Bu zamana kadar çok parça alıp denedim al-sat la uğraştım ve bu kasada elime geçmişti.
Bu fiyata ahım şahım bir şey bekliyorsanız sizin hatanız zaten.
Bu kasanın malzeme kalitesini çok mu iyi sanıyordunuz yoksa?
Mesela o kasayla bu kasanın farklarını bana anlatır mısın?Bunda RGB var. Tam sizlik, kalite RGB ile ölçülüyor ya hocam![]()
GAMETECH Colder Mesh 4x120mm Fanlı Gaming Oyuncu Bilgisayar Kasası Psu Yok - Fiyatı, Yorumları
GAMETECH Colder Mesh 4x120mm Fanlı Gaming Oyuncu Bilgisayar Kasası Psu Yok yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.www.trendyol.com
Gidip no name ürünlere sırf mesh diye 300-400 vereceğime adam gibi markanın adam gibi ürününü alırım 660'a yoluma bakarım. Herkes ARGB sevmiyor, herkes hava akışı takıntısı değil. Ki bu sadece bir indirim konusu, ARGB yok diyerek konuyu öznelleştirmek ne kadar mantıklı sizce?Bu kasanın malzeme kalitesini çok mu iyi sanıyordunuz yoksa?