gokhan.url
80+ Bronze
- Reaksiyon skoru
- 312
- Konu Sahibi Konu Sahibi
ne önerirsinBen olsam paramı iphoneye vermem, kesinlikle vermem.
ne önerirsinBen olsam paramı iphoneye vermem, kesinlikle vermem.
konu geçmişini okursan...Ben olsam paramı iphoneye vermem, kesinlikle vermem.
Androidlere yönel bencene önerirsin
Galiba sadece iphone istiyor, ben sadece kendi adıma konuştumkonu geçmişini okursan...
androidlerde 2 saattir söylüyorum kamera otomatik filtre yapıyor ve bu kamera beklentisine giren birisi için çok kötü bir özellik filtreyi kaldıramıyorsunda androidlerde yapay çıkıyor foto/videoAndroidlere yönel bence
x serisinin parçaları pahalıymış garantisiz almak mantıklı olur mu ayrıca 2. el bir telefonu formatla sıfır yapabilir miyiz androidde bu olmuyor programlar ile fotoğraflar geri gelebiliyor11 fiyatını hak etmiyor bunların içinde en mantıklısı xs max olur.
Sadece kamera için mi telefona o kadar para sayıyoruz yani?androidlerde 2 saattir söylüyorum kamera otomatik filtre yapıyor ve bu kamera beklentisine giren birisi için çok kötü bir özellik filtreyi kaldıramıyorsunda androidlerde yapay çıkıyor foto/video
hayır işletim sistemi ve ekranSadece kamera için mi telefona o kadar para sayıyoruz yani?
hocam şimdi xs modeline de baktım ekran boyutu gayet yeterli max modeliyle farkı boyutu ekran kalitesi ve batarya sanırım bu farklar için xs max almaya değer mihayır işletim sistemi ve ekran
değerhocam şimdi xs modeline de baktım ekran boyutu gayet yeterli max modeliyle farkı boyutu ekran kalitesi ve batarya sanırım bu farklar için xs max almaya değer mi
11 iyidir.HEPSİ 64GB
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Nedenlerini de yazarsanız sevinirim
nedenini de yazarsan iyi olur xs max daha iyi gibi geldi ekran kalitesi falan11 iyidir.