Hangi Kasa Daha Güzel

Reaksiyon skoru
58
İkisi arasından MSI daha iyi

Bence hiçbiri. Malzeme kalitesi olarak daha iyi olan ve 500 TL civarında Sharkoon kasalar var. Gerçekten çok kaliteliler. Benim kasam bu 3 ay önce aldım üstelik bir de indirime denk getirdim. İçi gerçekten çok ferah ve geniş.

SM-J610F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Dostum Msi Mag Forge da parasını bence hak etmiyo Teknobiyotik den Dak Guardian serisine bakmanı öneririm
Dark Guardian Kasa övmek için yazmıyorum ancak; Önü tamamen mesh yapıda + 4 adet full RGB fan + hız kontrollü fan kiti 10 fan destekliyor + kasa 8 fan destekli + ön kısım, üst kısım ve PSU için ayrı toz flitresi ve diğer kasalara oranla daha geniş alan bunlardan dolayı şöyle diyeyim yorum atacak herkese MSİ Mag Forge 100m/r ve Corsair Delta RGB ile kasrşılaştırılmaması gereken bir kasadır bence

MSI.

Dostum MSI Mag Forge da parasını bence hak etmiyo Teknobiyotik den Dak Guardian serisine bakmanı öneririm
Dark Guardian Kasa övmek için yazmıyorum ancak; Önü tamamen mesh yapıda + 4 adet full RGB fan + hız kontrollü fan kiti 10 fan destekliyor + kasa 8 fan destekli + ön kısım, üst kısım ve PSU için ayrı toz flitresi ve diğer kasalara oranla daha geniş alan bunlardan dolayı şöyle diyeyim yorum atacak herkese MSİ Mag Forge 100m/r ve Corsair Delta RGB ile kasrşılaştırılmaması gereken bir kasadır bence
İyi güzelde ben rgb ışığı çevresinde yanan sevmiyorum.

İyi güzelde ben RGB ışığı çevresinde yanan sevmiyorum.

Arkadaşlar sadece bileşenlerinizi tutacak bir kutudan ibaret kasa ve sadece siz göreceksiniz performans açısına daha çok eğilin Dark guardian fiyatını hakeden bir kasa ve o fiyat aralığında alınabilecek en iyi kasa bence

Arkadaşlar sadece bileşenlerinizi tutacak bir kutudan ibaret kasa ve sadece siz göreceksiniz performans açısına daha çok eğilin Dark guardian fiyatını hakeden bir kasa ve o fiyat aralığında alınabilecek en iyi kasa bence
msi neden fiyatını hak etmiyor ki.Marka sonuçta msi

MSI neden fiyatını hak etmiyor ki.Marka sonuçta MSI

msi hak etmiyor demedim ama bir tık ucuza dark guardian alıp başka bileşenlerime para yatırmayı tercih ederim eğer MSI alacak olsam 100r fiyatına bulup 101m alırım

Geri