- Reaksiyon skoru
- 177
Arkadaşlar thk uçak mühendisliği nasıl giden var mı yurt dısı is imkanı
tıp zaten yazmam da benim puan daha yüksek aslında ne yazacagımı cok bilmiyorum bir sürü makine de varEmin ol bu bölüm Tıp, Hukuk vb Bölümlerden daha iyidir okuyan kişi azdır ve havacılıkta iyi getiri var maddi açıdan. Yurt dışı olabilir o sana bağlı biraz
Bak, ben Tıp öğrenciyim, keşke böyle bilinmeyen bölümlere gitseydim diyorum. Sen gene düşün taşın ama gideceğin bölümün önü açık pek fazla popüler değil öğrenci sayısı az ben giderdim. Düşün taşın ilerideki hayatın söz konusu hemen karar verme.tıp zaten yazmam da benim puan daha yüksek aslında ne yazacagımı cok bilmiyorum bir sürü makine de var
Evet, arkadaş doğru söylüyor. Pek bilinmiyor ama önü açık mesleklerden. Maddi geliri de insana tatlı gelir. Uçaklara ilgisi olan varsa bence seçmesi gereken mesleklerden.Bak ben Tıp öğrenciyim keşke böyle bilinmeyen bölümlere gitseydim diyorum sen gene düşün taşın ama gideceğin bölümün önü açık pek fazla popüler değil öğrenci sayısı az ben giderdim gene düşün taşın ilerideki hayatın söz konusu hemen karar verme
Hangi üniversitede okuyorsunuz hocam?Bak, ben Tıp öğrenciyim, keşke böyle bilinmeyen bölümlere gitseydim diyorum. Sen gene düşün taşın ama gideceğin bölümün önü açık pek fazla popüler değil öğrenci sayısı az ben giderdim. Düşün taşın ilerideki hayatın söz konusu hemen karar verme.
knk istersen deniz ulaştırma oku idare ederim dersen ilerde 60 bin dolar kadar para verip pilot olabiliyorsun kazançları da çoook iyi yeni başlayan 3 ile 4.5 bin dolar arası alıyor bu sırada kademe kademe yükselirken maaşında kademe kademe artış olacak bu süreç içinde 6 bin dolara kadar uzanıyor 3 yılın sonunda 1.kaptanlık için yeterlilik sınavına giriyorsun 1.kaptan maaşı 10 bin dolardan başlar yabancı şirketler detıp zaten yazmam da benim puan daha yüksek aslında ne yazacagımı cok bilmiyorum bir sürü makine de var
THK tam burslu gidebiliyorumHangi üniversitede okuyorsunuz hocam?
Üniversite de büyük etken önü açıklık bakımından.
pilot olmucam kanka mühendis olcamK
knk istersen deniz ulaştırma oku idare ederim dersen ilerde 60 bin dolar kadar para verip pilot olabiliyorsun kazançları da çoook iyi yeni başlayan 3 ile 4.5 bin dolar arası alıyor bu sırada kademe kademe yükselirken maaşında kademe kademe artış olacak bu süreç içinde 6 bin dolara kadar uzanıyor 3 yılın sonunda 1.kaptanlık için yeterlilik sınavına giriyorsun 1.kaptan maaşı 10 bin dolardan başlar yabancı şirketler de
ama ort 15 16 bin dolar oluyormuş şansına karaya geçersen yaşarsın geçemezsende bu sürede para biriktirirsen birikimin milyonu bulur ve pilotaj eğitimi alırsınK
knk istersen deniz ulaştırma oku idare ederim dersen ilerde 60 bin dolar kadar para verip pilot olabiliyorsun kazançları da çoook iyi yeni başlayan 3 ile 4.5 bin dolar arası alıyor bu sırada kademe kademe yükselirken maaşında kademe kademe artış olacak bu süreç içinde 6 bin dolara kadar uzanıyor 3 yılın sonunda 1.kaptanlık için yeterlilik sınavına giriyorsun 1.kaptan maaşı 10 bin dolardan başlar yabancı şirketler de
olsun knk ben sana fikir verdimTHK tam burslu gidebiliyorum
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
pilot olmucam kanka mühendis olcam![]()
Dokuz eylülHangi üniversitede okuyorsunuz hocam?
Üniversite de büyük etken önü açıklık bakımından.
hani olurda zorlanırsan en kötü ihtimalle pilot olursun ya da ücretli puanın yeterse birikiminle tekrar okursun aklında bulunsun nihayetinde karar senin ve bu karar hayatını etkilerama ort 15 16 bin dolar oluyormuş şansına karaya geçersen yaşarsın geçemezsende bu sürede para biriktirirsen birikimin milyonu bulur ve pilotaj eğitimi alırsın
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
olsun knk ben sana fikir verdim![]()
8kSıralamanız kaç?
kanka pilotluk falan hic kafamda yok makine müh olabilir bilgisayar olabilir cok kararsız kalırsam bilkent yarıburs giderimhani olurda zorlanırsan en kötü ihtimalle pilot olursun ya da ücretli puanın yeterse birikiminle tekrar okursun aklında bulunsun nihayetinde karar senin ve bu karar hayatını etkiler