Teknobiyotik dışında Termal Macun almak istiyorum

8Gram lazım değilse Thermal Grizzly daha iyi oluyor, ama fazla lazımsa Amazon.

Hayır amazon com tr bu deposu kocaelide hemen bana 1 saat mesafe. Oradan dağıtılıyor Hepsiburada trendyol gibi yani vergi gibi bir durum yok. Hatta PRİME üyelik alıprsanız 7.90 TL' ye lol valorant gibi oyunlarda eklentiler kazanıp 1 günde kargo avantajını kullanabilirsiniz. Üstelik tüm ürünlerde kargo bedava falan oluyor. Twitch' te ücretsiz abonelik hakkınız oluyo falan
Zaten prime üyesiyim de yani şimdi Sakarya'da oturuyorum ve nerden alırsam elime daha hızlı ulaşır? Acil lazım da.

Zaten prime üyesiyim de yani şimdi Sakarya'da oturuyorum ve nerden alırsam elime daha hızlı ulaşır? Acil lazım da.

Bu linkten alırsan en fazla 2 gün sonra elinde olacaktır. Sakarya ertesi gün TESLİMAT içinde yer alıyor.

Bu linkten alırsan en fazla 2 gün sonra elinde olacaktır. Sakarya ertesi gün TESLİMAT içinde yer alıyor.
Tamamdır buradan alacağım teşekkürler. Ayrıca bir ürünün Amazon TR deposunda olduğunu nasıl anlayabilirim?

Tamamdır buradan alacağım teşekkürler. Ayrıca bir ürünün Amazon TR deposunda olduğunu nasıl anlayabilirim?
1627908449376.png

Gönderici amazon com tr ise TR deposunda. Gönderici Amazon Germany ise almanyadan gelecek LAKİN almanyadan gelen ürünlerin vergisini zaten satın alırken ödüyosun yani yine kapıda veya kargoda vergi verme durumun olmuyor için rahat olsun.

Siparişim henüz kargoya bile verilmedi ve benim buna ihtiyacım artıyor. Kalitesiz bir macunum kurudu sayılır ve ısınma sorunu yaşıyorum.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,164,972
Üyeler
185,008
Son üye
toramanjnr
Geri