Android Poco X3 Nfc / X3 Pro / Mi 11 Lite Hangisinin kamerası daha iyi ?

Ben Samsung markasını kötülemedim zaten bak kardeşim 3. Ve son defa söylüyorum 🤣🤣🤣🤣 720g işlemcili bir telefona 4300-5000 TL bayılmam ben olsam

Herkesin fikri kardeşim bir şey diyemem :D konuyu açan sahibi düşünecek ben fikrimi sunuyorum bende kötülemiyorum evet haklısın 4300-5000 tl olarak çok yüksek onun yerine poco x3 pro veya poco x3 nfc alsam daha iyi olur hatta samsungların amiral gemileri var uygun fiyata onlarda iyi iş yapıyor veya oneplus marka telefonlarda iyi yani. Ben seni kötülemiyorum diyorum ki f/p olarak evet iyi ama böyle güçlü donanım varken bende tercih etmem zaten.

Son düzenleme:
720g işlemcilli telefonu 4300 e almak cahilliktir asla a52 a 72 önermiyorum bu telefonlari da önermiyorum kardeşim git yurtdışı mi10 t pro al 4100 lira kamera ve işlemcisi de süper keyfine bak
Yurt dışı cihaz alınmasını tavsiye etmiyorum.

Samsung Galaxy A52'nin Xiaomi Poco X3 Pro dışındaki rakipleriyle işlemci gücü neredeyse aynı, cahillik falan olmaz.

Rakipleri sizi nasıl ilgilendirmiyor? Telefon önerisi yapılacağı vakit rakiplerine de bakıp öneri yapmak zorundasınız, herkes sizin gibi yurt dışı cihaz almak istemeyebilir.
Kardeşim gelmiş 4300 TL lik telefonla poco nfc nin işlemcisini karşılastiriyorsun shsgegqhqhabhs arada 1000 TL lik fark var komik olmayın

Yurt dışı Mi 10T Pro önerebilirsiniz fakat cahillik demenizi doğru bulmuyorum.

Ayrıca Samsung Galaxy A52'nin kamera performansı Xiaomi Mi 10T Pro'dan üstün.
HSDHHSHABABABABABS NE NE ÜSTÜN MU NEYİ ÜSTÜN KARDEŞİM NE KAMERA NE İŞLEMCİ Mİ10 T pro üstün şaka mısın

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,158,650
Üyeler
184,036
Son üye
Harman
Geri