müşteri hizmetlerini arayıp sorun hocamModemin yanında küçük bir cihaz olmalı diye okudum, öyle bir cihaz yok. Kablo ise düz gri internet kablosu gibi. Modem ZTE marka. Bunlar bizi kandırıyor mu fiber diye? İnternet sağlayıcı Turkcell Superonline.
pinginiz düşükse fiberdir hocamZaten fiber diye sattılar, arasak yine fiber diyebilirler. Emin olmak için soruyorum, pek bir bilgim yok bu konuda.
valorantta türk sv sinde 30, cs go da ise 60-70 arası alıyorum .Benim internetim vdsl mi yoksa fiber mi ?pinginiz düşükse fiberdir hocam
Arayüze girdim fakat hat değerlerini bulamadım.Modemin arayüzüne girer misiniz? Orada hat değerlerinde bağlantı türü de yazar (192.168.1.1/192.168.0.1/192.168.1.2/192.168.2.1/10.0.0.1 bunlardan biri sizi arayüze götürebilir)
bende bulamadım hocmaArayüze girdim fakat hat değerlerini bulamadım.
Alıntıyı görüntüle
Hocam bende ZTE bir modem kullanıyorum ana sayfadan DSL bilgide yazar modeminizin ne olduğu.Arayüze girdim fakat hat değerlerini bulamadım.
Alıntıyı görüntüle
Evet, sanırım durum bu. Peki arasam eve kadar fiber çekerler mi? Ev ile apartman arasında çok fark olur mu?fiber internet normal internet kablosuyla da gelebilir.bu durumda o dediğin cihaz binanın içinde olur ve tüm binaya internet oradan kabloyla dağıtılır.buna binaya kadar fiber denir.
Hocam gerçekten mi..pinginiz düşükse fiberdir hocam
Turkcell'in özel yaptırdığı FTTB sistemden hizmet alıyorsanız FTTH ile çok farkı olacağını sanmıyorum.Evet, sanırım durum bu. Peki arasam eve kadar fiber çekerler mi? Ev ile apartman arasında çok fark olur mu?