Rufus
80+ Bronze
- Reaksiyon skoru
- 912
Kalan %20'si küfür zatenVideoda yanlış bilgi söylendiğinde arkadan "BRUH" ses efekti verilseydi, videonun %80'i BRUH olurdu.
Kalan %20'si küfür zatenVideoda yanlış bilgi söylendiğinde arkadan "BRUH" ses efekti verilseydi, videonun %80'i BRUH olurdu.
Video şöyle olurduVideoda yanlış bilgi söylendiğinde arkadan "BRUH" ses efekti verilseydi, videonun %80'i BRUH olurdu.
Güzelmiş. Şafak Bey'in videosunun sesini kapatıp bu şarkıyı koysak çok güzel olurdu. (Earrape)Video şöyle olurdu
Kafa 300 500 Aga.
Bu ne ya :D
Fanboy kitlesi bunlar.
bruh yerine ahhhh sesi düșün sonra arkadan annen gelir: oğlum sen ne izliyon öyleVideoda yanlış bilgi söylendiğinde arkadan "BRUH" ses efekti verilseydi, videonun %80'i BRUH olurdu.
Knk MP3 olarak indir en azından nah işaretini falan görmezsinInternetim olsa sonuna kadar izleyip en sonda da youtuba gider adama bi guzel soverdim de neyse aklı olan zaten bu adama kulak vermez
Videoyu kaydettim arada arkadașıma atarım sinirlendirmek içinKnk MP3 olarak indir en azından nah işaretini falan görmezsin
Evin içinde bruh diye dolaşıyorum.Video şöyle olurdu
9100f'in kuyruk acısını çekiyor. Videoyu bile editleyememiş. Yazık. İşlemci yetmedi herhalde. Ama sonuçta oyun için almış.
İ3 9100f ve b serisi anakartı var aldığı rame bak sonra donanım bilgisi ile da ya laf ediyor.
Oyunda 10900kyı farkla geride bırakıyor.9100f'in kuyruk acısını çekiyor. Videoyu bile editleyememiş. Yazık. İşlemci yetmedi herhalde. Ama sonuçta oyun için almış.