Şükürler olsun Sigarayı bıraktım

Evet başlıktaki gibi sigara belasından kurtuldum önceden Sigara İçmek kilo aldırirmi diye konum vardı neyse bayagi zorlandım desem yalan olur çok kolaydı 1 ay içmedim unuttum gitti kuru tebrik bekliyorum
Helal olsun reis en iyisini yapmışsın

Evet başlıktaki gibi sigara belasından kurtuldum önceden Sigara İçmek kilo aldırirmi diye konum vardı neyse bayagi zorlandım desem yalan olur çok kolaydı 1 ay içmedim unuttum gitti kuru tebrik bekliyorum
Bravo, tebrik ederim. Kendini şu pislikten kurtarmışsın.

Kaç yaşındasın? Ne kadar zamandır sigara kullanıyordun?

Helal olsun, çok güzel bişey bırakabilmiş olmanız

Geçmiş olsun daha yaşım küçük ama çok korkuyorum başlamaktan insanları anlamıyorum sigara içince alkol içince havalı olduğunu zanneden tiplerle dolu etrafım 10. Sınıftayım 3 sene boyunca içmezsem kendimi en azından bir başarı kaydedicem gibi hissediyorum :d

Geçmiş olsun daha yaşım küçük ama çok korkuyorum başlamaktan insanları anlamıyorum sigara içince alkol içince havalı olduğunu zanneden tiplerle dolu etrafım 10. Sınıftayım 3 sene boyunca içmezsem kendimi rn azından bir başarı kaydedicem gibi hissediyorum :d
Hiçbir yararı yok, havalı da göstermiyor. Leş gibi kokuyorsun parandan ve sağlığından da gidiyor

Geçmiş olsun daha yaşım küçük ama çok korkuyorum başlamaktan insanları anlamıyorum sigara içince alkol içince havalı olduğunu zanneden tiplerle dolu etrafım 10. Sınıftayım 3 sene boyunca içmezsem kendimi en azından bir başarı kaydedicem gibi hissediyorum :d
Sigara içerken gizli içerdim utanirdim ben havalı olmak çok garibime geliyor ve başlama canın çeker

Geri