Gamesir T4 Pro Alınır mı?

DA_mødları_çok_iyi

Cezalı
80+ Gold
En İyi Cevap
3
Reaksiyon skoru
3,320
Bütçe
300
Merhaba Gamesir T4 Pro kablosuz modelini 250tl ye aldım yorumlar gayet iyiydi ama o bütçeye başka cihaz öneriniz var mıdır? Artıları eksileri nelerdir? Duruma göre iade edebilirim. Şimdiden teşekkürler

Kablolu modelini aliexpress üzerinden almıştım. Uzun zamandır kullanıyorum, oldukça kaliteli.
Fiyatı bandında rakibi yok denebilir.

Kablolu modelini aliexpress üzerinden almıştım. Uzun zamandır kullanıyorum, oldukça kaliteli.
Fiyatı bandında rakibi yok denebilir.
Kablo takıntım var Kulaklığım HS70 farem Razer Basilisk wireless model ben kablosuzdan devam :blobdance:. Yorumunuz için teşekkürler

Memnun olanlara ben de şunu sormak istiyorum, Logitech F310'da hem joystick hem de mandallı R-L 2 butonlarını çok beğeniyorum, joystickte karakteri çok yavaş veya çok hızlı yürütebiliyorsun veya mandallı R-L butonlarla araba oyunlarında gazı istediğin gibi kademeli verebiliyorsun, o hissiyatı veriyorsa ve de çabuk bozulmuyorsa kalitelidir, o yüzden F310 kullanmış bir adamın yorumunu merak ediyorum, yoksa ben de alacaktım F710 aldım ama 2.el, hiç memnun kalmadım iade ettim.

Dediğiniz cihazları kullanmadım ama T4 pro da dediğiniz yavaş hızlı yürütme olayı var.

Kol yarın geliyor incelemesi gelecek :)

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

Forum istatistikleri

Konular
1,158,068
Üyeler
183,943
Son üye
Emirhanx016
Geri