NIGHTMARES7
80+
- Reaksiyon skoru
- 48
başlayalı 3 hafta olacak bu hafta ile. 2 hafta geç yazılmışım. dershanenin ne zaman başladığını bilmiyorduk çünkü. matematik ve geometrik hocaları ödevler veriyorlar, onları yapmazsan ailene mesaj gidiyor, ailende sana kızıyor haliyle. ama sorun şu... ben zaten matematik ve geometri yapamıyorum. ve geç yazılmışım dershaneye. az önce geometri konu anlatımına baktım. elimde hocaların aldırdıkları geometri soru bankası var. bir youtube kanalından çözümlerini izledim. adam gayette iyi anlatıyor ve ben konuyu yavaş yavaş çözüyorum. videoyu durduruyorum, geri sarıyorum. tekrar tekrar izliyorum. ama ben 5. sayfadaysam onlar (dershanedeki sınıfım) 35. sayfada. temelini öğrenmek istiyorum, 5. sayfadan itibaren çözümlere bakıyorum. anlıyorum fakat 25. sayfaya bakmam gerekli çünkü taaaa 35. sayfaya kadar ödev var. yapmazsam mesaj gidiyor. ben ikisiyle nasıl uğraşayım?
dershane saatleri karmakarışık. köyde oturuyorum. salı günü 10.50 de başlıyor ders, ben mecburen 8 arabasına binmem gerekli, diğer araba 11.30 da kalkıyor çünkü. yol parası desen 5tl. gidiş dönüş 10tl. hergün böyle para vericem yani. çarşamba günü 16.50 de başlıyor ders. 18.40 da çıkış yapıyoruz. sorun şu. bizim köye en son araba 18.00 da kalkıyor. ona binemezsen başka bir köy dolmuşu seni yol üstünde bırakıyor. (bırakıyor dediğim 2km yol yürüyorsun). bu sadece çarşamba günü oluyordu artık yarından itibaren (perşembe günleri de) 2km yol yürüyeceğim.
ilk başta bende, babamda sözeli evde çalışırız da sayısal sıkıntı diyorduk. eee dershanede de anlamıyorum matematik ve geometriyi. hatta geometriyi evde daha iyi anlıyorum. yks 200. sıraya giren de evden çalışmış, video izlemiş. konu anlatımlı kitap alsam, youtube dan videoları da izlesem, günlük 4 saat çalışsam. dershaneye gerek var mı sizce?
yazarken yoruldum yaw...
dershane saatleri karmakarışık. köyde oturuyorum. salı günü 10.50 de başlıyor ders, ben mecburen 8 arabasına binmem gerekli, diğer araba 11.30 da kalkıyor çünkü. yol parası desen 5tl. gidiş dönüş 10tl. hergün böyle para vericem yani. çarşamba günü 16.50 de başlıyor ders. 18.40 da çıkış yapıyoruz. sorun şu. bizim köye en son araba 18.00 da kalkıyor. ona binemezsen başka bir köy dolmuşu seni yol üstünde bırakıyor. (bırakıyor dediğim 2km yol yürüyorsun). bu sadece çarşamba günü oluyordu artık yarından itibaren (perşembe günleri de) 2km yol yürüyeceğim.
ilk başta bende, babamda sözeli evde çalışırız da sayısal sıkıntı diyorduk. eee dershanede de anlamıyorum matematik ve geometriyi. hatta geometriyi evde daha iyi anlıyorum. yks 200. sıraya giren de evden çalışmış, video izlemiş. konu anlatımlı kitap alsam, youtube dan videoları da izlesem, günlük 4 saat çalışsam. dershaneye gerek var mı sizce?
yazarken yoruldum yaw...