[GÜNCELLEME]Parmağım kırılmış olabilir mi?

Toxic lik yapmak istemem ama sağlık konularında adamın kolu çıkıyor hastaneden önce doktordan önce gelip konu açıyorlar ya deli oluyorum.
Hocam merak ettim kimin kolu çıkıp buraya konu açmış link atar mısın.

Beyler basketbol oynarken pas alırken sol elimin orta parmağı dik bir şekilde sert top geldi şuan yaklaşık 2-3 saat geçti ve son durumu bu ağrı sızı çok yok ama tam olarak ileri ve geriye bukemiyorum biraz
Yaticagim siz ne olmuştur anlayan var mı?

Parçalanmış ise kemik ameliyat mı?
Dostum sismis cok agri hissetmiyorsan buyuk ihtimalle ya burkulmustir yada catlamistir bence git bi doktora gorun bi arkadasima olmustu cocuk macin ortasinda gitti ertesi gun parmagi alcidaydi kirik cikti onda ama onun agriyordu baya sende buyuk ihtimalle ya burkulma yada catlamadir

Beyler basketbol oynarken pas alırken sol elimin orta parmağı dik bir şekilde sert top geldi şuan yaklaşık 2-3 saat geçti ve son durumu bu ağrı sızı çok yok ama tam olarak ileri ve geriye bukemiyorum biraz
Yaticagim siz ne olmuştur anlayan var mı?

Parçalanmış ise kemik ameliyat mı?
Aynısı bana da olmuştu doktora gittim incinmiş dedi bir hafta falan elimi sert bişeyle dik duracak şekilde sargıladılar sonra geçti. Aynı seninki gibi gözüküyordu ve aynı olayı yaşadık.

resme bakarak tahmin etmemizi bekliyorsan onun yerine doktora at o tahmin etsin daha iyi olur

Kırılmış demiyorum. İncinmiş olabilir. İlk gün kırpkırmızı olabilir mutlaka eline buz koysun 2. veya 3.günde geçer eğer geçmezse doktora gitmesini öneriyorum.
Bende kesinlikle gitmesi taraftarıyım, sonuçta içerisinde ne olduğunu bilemeyiz burdan, bir doktora görünmesi gerek ama kırık olmadığına %100 eminim. Kuzenimin de geçen ay ayağı çatlamıştı, röntgende baktık gözle bile görülemiyor doğru düzgün o kadar küçük. 2 hafta yürüyemedi çocuk ve hala ara sıra çatlayan yerinin ağır iş yapınca sızladığını söylüyor.

Bu çıkarımdan ve kırık olayı yaşadığımdan, nasıl göründüğünü bildiğimden sadece kırık ve çatlak olmadığını biliyorum. 2-3 saat geçmiş üzerinden ve hiç bir şey hissetmiyor arkadaş. Bence incilme, zedelenme tarzı bir durum söz konusu.

Doktora şuanda gidiyorum beyler dualarınızı bekliyorum
Bende kesinlikle gitmesi taraftarıyım, sonuçta içerisinde ne olduğunu bilemeyiz burdan, bir doktora görünmesi gerek ama kırık olmadığına %100 eminim. Kuzenimin de geçen ay ayağı çatlamıştı, röntgende baktık gözle bile görülemiyor doğru düzgün o kadar küçük. 2 hafta yürüyemedi çocuk ve hala ara sıra çatlayan yerinin ağır iş yapınca sızladığını söylüyor.

Bu çıkarımdan ve kırık olayı yaşadığımdan, nasıl göründüğünü bildiğimden sadece kırık ve çatlak olmadığını biliyorum. 2-3 saat geçmiş üzerinden ve hiç bir şey hissetmiyor arkadaş. Bence incilme, zedelenme tarzı bir durum söz konusu.

Beyler eve dönüyorum doktor sadece ufak çatlak var dedi Allah'a şükür bir şeyim yokmuş 2 hafta kalacak sadece yardım eden herkese teşekkürler eyw da forum

Ekler

• IMG_20210913_193844.jpg
    IMG_20210913_193844.jpg
    2 MB · Hit: 61
benimde serçe parmağıma gelmişti zedelenmiştir

bi metal çubuk bağlayıp düzleştirmeye çalıştılar ama hala parmağım yamuk

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,194,616
Üyeler