stizzy
80+ Bronze
- Reaksiyon skoru
- 1,309
Amazon prime alanlara yani gene 8 TL'ye.Amazon Beleşe vermemişmiydi.
Amazon prime alanlara yani gene 8 TL'ye.Amazon Beleşe vermemişmiydi.
Plati.ru da satılıyor 5,59 lira, amazon prime’dan alıp o kodları satıyorlarAga Bee Kartta 10 Kuruş Eksik. :/
1 hafta önce 2 tanesini forumdan bedavaya veren benBeleş sayılır arkadaşlar buyrun;
![]()
CD Key - Steam - GittiGidiyor
CD Key modelleri Video Oyun & Konsol, steam kategorisinde sizleri bekliyor. En uygun fiyatlarla CD Key oyunlarına sahip olmak için hemen GittiGidiyor'u ziyaret edin.www.gittigidiyor.com
EvetMaile gelecek değil mi? @pickpocket
5 tane var run run!Şu An Bankamatik Yolundayım![]()
satışa kapanmamış knk, son 5 stok vardı bitti. Sayemde :ddd
Güvenilir mi ? Snowrunner ve bf5 alsam ?Plati.ru da satılıyor 5,59 lira, amazon prime’dan alıp o kodları satıyorlar
desene son anda aldım.Evet
5 tane var run run!
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
güle güle oyna Ventus1TR ekle oynarız ekran kartım gelecek 2*3 güne. oyun yüklü.desene son anda aldım.
forum.donanimarsivi.com
Ağa be tam parayı attım bitti neyse üstüne biraz daha yukliyimde mass effect andromeda alam bari 50 TL olmuş steam'daEvet
5 tane var run run!
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Benim koyduğum fiyat pahalı mı peki?
Battlefield 1+Battlefield 5 Satılık Origin Hesap
Fiyatı 35 (-%55 indirim ile 10) TL olarak düşündüm. Piyasada bundan ucuz başka hesap olduğunu sanmam. Not: Battlefield 1, bugünden itibaren Amazon Prime üzerinden alıma kapanmıştır. Süresi dolmuştur. Hesabın mail adresi değişebilir. Sadece...forum.donanimarsivi.com
al bu çocukta 10 TL SATIYOMUŞ BAKAğa be tam parayı attım bitti neyse üstüne biraz daha yukliyimde mass effect andromeda alam bari 50 TL olmuş steam'da![]()
Boş ver hocam hesabı verdim bileal bu çocukta 10 TL SATIYOMUŞ BAK
st1zzyyyy, ekledim hocamgüle güle oyna Ventus1TR ekle oynarız ekran kartım gelecek 2*3 güne. oyun yüklü.
H.o hangi kart?güle güle oyna Ventus1TR ekle oynarız ekran kartım gelecek 2*3 güne. oyun yüklü.