¥usuff
80+ Silver
evet dediğim gibi başka yerlerede bak daha ucuza bulabilirsin ama fiyat gayet iyi .111 TL'ye 45 tanemi satılıyor ?
evet dediğim gibi başka yerlerede bak daha ucuza bulabilirsin ama fiyat gayet iyi .111 TL'ye 45 tanemi satılıyor ?
iyide klavyeyi 150 TL'ye aldım garip geldi şimdi D bakalım bi para olursa ilerleyen seviyelerde değiştiririzevet dediğim gibi başka yerlerede bak daha ucuza bulabilirsin ama fiyat gayet iyi .
sadece yüzde 60 lık kısmı değiştire bilirsin yoksa pahalı olur.iyide klavyeyi 150 TL'ye aldım garip geldi şimdi D bakalım bi para olursa ilerleyen seviyelerde değiştiririz
değiştirirsem tam hepsini değiştiririm o yüzden gerek yok o paraya blue swicht klavye alınır zatensadece yüzde 60 lık kısmı değiştire bilirsin yoksa pahalı olur.
ama o klavye lerden iyi hepsini niye değiştiriyorsun anlamadım?değiştirirsem tam hepsini değiştiririm o yüzden gerek yok o paraya blue swicht klavye alınır zaten
hocam bu klavyeler çinde 10 dolar kadar fiyatları var size geçekten mekanik klavye yollarlar yaniMerhaba arkadaşlar
https://www.gittigidiyor.com/bilgis...sgm_action=click?rcp_action=rcpProductClicked
bu üründen sipariş ettim sizce iyi midir? kullanan varmı aranızda
Alıntıyı görüntüle
Fiyatı: 155 TL
evet gerçek mekanik klavye hocamhocam bu klavyeler çinde 10 dolar kadar fiyatları var size geçekten mekanik klavye yollarlar yani
hocam elinize gelince inceleme atıp ben etiketleyebilirsiniz bizde bilgilenelim klavye hakkındaevet gerçek mekanik klavye hocam
kısa zamanda video çekmeye çalışırım hocamhocam elinize gelince inceleme atıp ben etiketleyebilirsiniz bizde bilgilenelim klavye hakkında
bekleriz hocamkısa zamanda video çekmeye çalışırım hocam
facebook varsa verin hocam ışık fonksiyonlarının videosunu atayım yarında switch ile ilgili atarımbekleriz hocam
hocam video çekip youtubeya atın onun linkini de buraya atınfacebook varsa verin hocam ışık fonksiyonlarının videosunu atayım yarında switch ile ilgili atarım