150 TL Red Switch Mekanik Klavye

Darkbey

80+
Reaksiyon skoru
35
Merhaba arkadaşlar

https://www.gittigidiyor.com/bilgis...sgm_action=click?rcp_action=rcpProductClicked

bu üründen sipariş ettim sizce iyi midir? kullanan varmı aranızda

695869929_tn50_1.jpg

Fiyatı: 155 TL

İNsallah aptalca bir urun yollamazlar hepsiburadada 59 tl iken 20 tllik urhn yolladilar millete üstelik bu urunde yay sesi asiri fazla deniyor bilemiyorum hayirli olsun simdiden

Mekanik klavyelerin ucuz ürünleri genelde aşırı kalitesiz oluyor eğer sağlam mekanik bir klavye alamıyorsanız aynı fiyatlara kaliteli membran klavye alabilirsiniz , ürün cok kalitesiz duruyor bence ama güle güle kullanın

İNsallah aptalca bir urun yollamazlar hepsiburadada 59 TL iken 20 tllik urhn yolladilar millete üstelik bu urunde yay sesi asiri fazla deniyor bilemiyorum hayirli olsun simdiden
inş ama sanmıyorum öyle kötü bir şey göndereceklerini geldiğinde foto atarım
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Mekanik klavyelerin ucuz ürünleri genelde aşırı kalitesiz oluyor eğer sağlam mekanik bir klavye alamıyorsanız aynı fiyatlara kaliteli membran klavye alabilirsiniz , ürün cok kalitesiz duruyor bence ama güle güle kullanın
bütcem yok hocam o yüzden yoksa kaliteli alırdım ama durumlarım kötü yorumunuz için teşekkürler

valla ilk defa duydum hayırlı olsun bi bakarsınız nasıl diye

Çok kaliteli durmuyor zaten 150 tl lik bi üründen büyük bir şey beklemek doğru olmaz inşallah doğru ürünü yollarlar şimdiden hayırlı olsun

Merhaba arkadaşlar

https://www.gittigidiyor.com/bilgis...sgm_action=click?rcp_action=rcpProductClicked

bu üründen sipariş ettim sizce iyi midir? kullanan varmı aranızda

Alıntıyı görüntüle

Fiyatı: 155 TL
hayırlı olsun. klavye işi şans işi. ben de zamanında piyasadaki en en ucuz mekanik klavyeyi alırken alma elinde kalır demişlerdi. 1.5 yıldır sorunsuz çalışıyor. yalnız bendeki mavi switch. mavi switch, kırmızya göre daha az sorun çıkarıyor diye biliyorum. o yüzden kesin bir şey demek zor ama umarım sorunsuz bir şekilde uzun süre kullanırsın. fotoğraflarda hot swappable gibi gözüküyor. çalışmayan tuş olursa kullanmadıklarınla değiştirirsin.

Değişik bir klavye ama yerinde olsam gider 190TL ye Philips mekanik klavye alırdım, aklımda soru işareti kalmazdı.

hot swap
büyük ihtimal switch outemu çünkü
kailh/outemu şeklinde mx değil
3 pin switch destekliyor.

Geri