- Konu Sahibi Konu Sahibi
yani blue switch alsam takılabilir bunaistediğin gibi switch i çıkara bilirsin.
yani blue switch alsam takılabilir bunaistediğin gibi switch i çıkara bilirsin.
evet hangi blue switch alıcaksın bütçe ne ne istiyorsun?yani blue switch alsam takılabilir buna
bilemiyorum bi gelsin ürün bakıcam sadece swicth fiyatları nedir pekievet hangi blue switch alıcaksın bütçe ne ne istiyorsun?
Mesaj otomatik birleştirildi:
resim de öyle gözüküyor hot swap da olmaya bilir.
Mesaj otomatik birleştirildi:
resim de öyle gözüküyor hot swap da olmaya bilir.
türkiyede 6 veya 10 tane başlangıç seviyesi switch 50 tl alınır mı dersen alınmaz oyuzden yurt dışındna almalısın.bilemiyorum bi gelsin ürün bakıcam sadece swicth fiyatları nedir peki
bildiğiniz alabileceğim yer varmı peki yurt dışından link vs felantürkiyede 6 veya 10 tane başlangıç seviyesi switch 50 TL alınır mı dersen alınmaz oyuzden yurt dışındna almalısın.
bütçe ve isteğe bağlı ne istiyorsun?bildiğiniz alabileceğim yer varmı peki yurt dışından link vs felan
vallahi hocam bir klavye tuşu 104 tuşmu bilemiyorum ama ne kadar tutar onuda bilemiyorum siz karar verin yurtdışından kaç para geliyorbütçe ve isteğe bağlı ne istiyorsun?
kanka dedim ya tanesi 6 dolar a da switch var 0.20 dolar a da isteğine bağlıvallahi hocam bir klavye tuşu 104 tuşmu bilemiyorum ama ne kadar tutar onuda bilemiyorum siz karar verin yurtdışından kaç para geliyor
en ucuzu olsun hocam bütce yok :dkanka dedim ya tanesi 6 dolar a da switch var 0.20 dolar a da isteğine bağlı
kanka bi klavye gelsin hot swap mı değil mi ona göre bakarız bir şeyler.en ucuzu olsun hocam bütce yok :d
tamamkanka bi klavye gelsin hot swap mı değil mi ona göre bakarız bir şeyler.
klavye geldi yanında 2 adet blue switch yollamışlar hediyekanka bi klavye gelsin hot swap mı değil mi ona göre bakarız bir şeyler.
iyi hangisinin hissi sana daha güzel geliyor switch i çıkar klavyedeki pinlere dikkat ederek tak ve test ed hangisi daha güzel hisiyatı?klavye geldi yanında 2 adet blue switch yollamışlar hediye