Crysis trilogy almaya değermi ?

Arkadaşlar bu yazıyı okuduktan sonra almak ile almamak arasında kaldım
( https://oyungezer.com.tr/inceleme/crysis-remastered-trilogy-inceleme )
Sonradan bir kişinin fikri yerine birden fazla kişiden öneri almalıyım diye düşünüp buraya geldim siz ne dersiniz bu konuda ?
Oyun iyi ama optimizasyon çöp. Normal Crysis serisinin optimizasyonu da çok kötüydü bu da öyle. Düşük FPS alırım sorun olmaz dersen al oyna.

Crysis 1 in eski versiyonunu 10000 liralık sistemle 25-50FPS arası oynayabilmiştim 😂
Hele oyunun sonuna doğru çıkan şu uzaylılar var ya 2-3 tanesi aynı anda saldırınca 15FPS ye düşürüyordu 😅

Crysis 1 in eski versiyonunu 10000 liralık sistemle 25-50FPS arası oynayabilmiştim 😂
Normal şartlarda 2 o kadar kötü değil diye biliyorum optimizyonda. Bir de yeni bir sistemle oynadıysanız 1'de o kadar düşük almanız normal aslında.

Normal şartlarda 2 o kadar kötü değil diye biliyorum optimizyonda. Bir de yeni bir sistemle oynadıysanız 1'de o kadar düşük almanız normal aslında.
2 de sorun yok. Aynı sistemde 90-120FPS arası akıyordu oyun. 3ü oynamadım o yüzden bilgim yok.

Bence almaya değmez çünkü aralarında çok bir grafik farkı yok. Eski oyunları da oynasan aynı tadı alırsın.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,188,293
Üyeler
188,561
Son üye
fero6060
Geri