Kaçak Xiaomi Telefon Devri Bitiyor!

Durum
Bu konu kilitlenmiştir.
Kilit ilk sayfada bulunan listedeki telefonlarda var. Üzerine yeni modeller eklenmiştir, konu güncel değil. Ama Note 9 bunlardan da eski bir model olduğu için kilit yok diye biliyorum.
hocam red mi 9 alıcamda kaçak ona imei attırabilirim değil mi

hocam bu sadece Xiaomi lerde mi oluyor mesela oppo aldın diyelimki
Hocam Oppo, Samsung gibi markalar zaten biraz kapalı kutu. Onlara bazı işlemleri Xiaomi ve OnePlus'lardakiler kadar rahat yapamayabiliyorsun. IMEI attırma, kaçak getirtme gibi illegal olaylar son yıllarda Xiaomi'yle özdeşleşti bu yüzden, önlem aldılar. Son durum ne bilmiyorum. Geçen ENG ROM'la kırıldığını söyleyen bir arkadaş oldu mesela.

Hocam Oppo, Samsung gibi markalar zaten biraz kapalı kutu. Onlara bazı işlemleri Xiaomi ve OnePlus'lardakiler kadar rahat yapamayabiliyorsun. IMEI attırma, kaçak getirtme gibi illegal olaylar son yıllarda Xiaomi'yle özdeşleşti bu yüzden, önlem aldılar. Son durum ne bilmiyorum. Geçen ENG ROM'la kırıldığını söyleyen bir arkadaş oldu mesela.
hmm ama onlarada yapılıyor değil mi?

hmm ama onlarada yapılıyor değil mi?
Evet yapanlar var.

Edit: Konuyu daha fazla mesajlarla up'lamayalım, güncelliğini yitirmiş bir konu, yanlış bilgilenmesin kimse.
Yeni konu açarak veya profil mesajlarından sorabilirsiniz.

pocox3 pro kırıldı diyorlar yt da imei repair videoları vs var imei kaldırıp başka bir no girilirse olabilir

bende pocox3 pro var şu anda 4 ay bi sim 4 ay bi sim kullanacağım diye düşünüyorum aldığım adam imei atabileceğini söylüyor ama bakalım
çok belirsiz olmadı 4 ay bi sim 4 ay bir sim 4 ayda başka bir telefon kullanırım
Muhtemelen çıkacak hocam kesin konuşamıyorum
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

alıp İmei attırmayı düşünüyordum
Ben olsam böyle bir şey yapmazdım riske girmiş olursunuz ama alanlar beklesin cikabilir

Muhtemelen çıkacak hocam
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Ben olsam böyle bir şey yapmazdım riske girmiş olursunuz ama alanlar beklesin cikabilir
bilmiyorum zaten oyun oynamak için aldım elimde 4-5 tane eski telefon var dert etmem :D 4 ay bi sime 4 ay bi sime 4 ayda başka telefona her yıl yenileniyor zaten sonra devam :d

bilmiyorum zaten oyun oynamak için aldım elimde 4-5 tane eski telefon var dert etmem :D 4 ay bi sime 4 ay bi sime 4 ayda başka telefona her yıl yenileniyor zaten sonra devam :d
Olabilir düşünebilirsiniz o zamana kadar yüksek cikmasi

Durum
Bu konu kilitlenmiştir.
Geri