ETH Kazmak İçin En Uygun Havuz Hangisidir?

Kurmayı beceremedim:(
Çok karışık bir site ve uygulaması var.
Quickminer öyle. Normal miner' ı kur program üzerinden giriş yap hesabına. Sonra kaz. Çekerken wallets kısmından istediğin coin için withdraw' a basıp hesap ekleyebilirsin.

Otomatik olarak yansıma gibi bir durum olmuyor mu?
İllaki manuel olarak transfer işlemi yapmam mı gerekiyor yani.
Manuel transfer gerekiyor. Veya emir verebiliyorsun otomatik transfer için ama ücreti yine senden kesiyor.

Kendi hesabıma göre Binance 10X kazanç veriyorsa Ethermine 11X veriyor. Ama transfer yapmak istediğinde (gwei düşükken transfer ettin desek) 0,001 ETH civarı transfer ücreti alır. Etherminede kazım yaptığına değmesi için transfer süresini uzun tutman gerek.

Quickminer öyle. Normal miner' ı kur program üzerinden giriş yap hesabına. Sonra kaz. Çekerken wallets kısmından istediğin coin için withdraw' a basıp hesap ekleyebilirsin.
1636047115411.png

Installer'a basıyorum çalışmıyor kuramadım bir türlü. Tepkime vermiyor.
Direk nicehash programı ile kazmak daha cazip geldi ya.

Tek anlamadığım şey şu anda cüzdan kodumu nereye gireceğim :D
Programı açtım, siteden başlattım fakat boşa kazıyor şu anda cüzdanı girecek alan bulamadım.
Kayıt oluyorum.
Nicehash bir borsa. Direkt kendi borsasına (açtığın hesaba) yatıyor ETH ler. Oradan Binance gibi başka borsalara aktarabilirsin istersen. Ama bu da transfer ücreti alır diyim 😀
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Alıntıyı görüntüle
Installer'a basıyorum çalışmıyor kuramadım bir türlü. Tepkime vermiyor.
Direk nicehash programı ile kazmak daha cazip geldi ya.
QM versiyonu zaten en fazla 10-15 dakika stabil çalışıyor kazsa da. En azından bende öyleydi. En iyisi program nicehash için.

Nicehash bir borsa. Direkt kendi borsasına (açtığın hesaba) yatıyor ETH ler. Oradan Binance gibi başka borsalara aktarabilirsin istersen. Ama bu da transfer ücreti alır diyim 😀
Borsa mı? TC bile istemedi e posta ile kayıt oldum bu nasıl borsa :D

Borsa mı? TC bile istemedi e posta ile kayıt oldum bu nasıl borsa :D
Binance gibi bir şey değil, nicehash miner için kurulmuş basit bir borsa gibi sadece. Elindeki BTC yi başka birime falan dönüştürebiliyorsun. Ve bu parayı başka borsaya transfer edebiliyorsun.

Bundan başka işlevi yok sanırım 😀

Binance gibi bir şey değil, nicehash miner için kurulmuş basit bir borsa gibi sadece. Elindeki BTC yi başka birime falan dönüştürebiliyorsun. Ve bu parayı başka borsaya transfer edebiliyorsun.

Bundan başka işlevi yok sanırım 😀
30 gün sonra binanceye transfer edeceğim. Bakalım ne getirecek.
Tek sıkıntı şu an programı kurmaya uğraşmam.d

30 gün sonra binanceye transfer edeceğim. Bakalım ne getirecek.
Tek sıkıntı şu an programı kurmaya uğraşmam.d
Programı kullanması kolay ya. Tek tuşla kazım başlıyor. Hatta kendisi karta otomatik OC+UV yapıyor istersen.

Kazançları görecek kadar kullanmadım kendisini. Mining kavramını ilk duyduğumda deneme amaçlı indirip bir hafta kullanmıştım sonra HiveOS geçtim uzaktan kontrol için 😃

Programı kullanması kolay ya. Tek tuşla kazım başlıyor. Hatta kendisi karta otomatik OC+UV yapıyor istersen.

Kazançları görecek kadar kullanmadım kendisini. Mining kavramını ilk duyduğumda kullanmıştım sonra HiveOS geçtim uzaktan kontrol için 😃
1636047730936.png

Seçmemi istiyor hangisini seçeyim? NBminer iyi diye biliyorum.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,181,486
Üyeler
187,517
Son üye
Volkarizma
Geri