- En İyi Cevap
- 11
- Reaksiyon skoru
- 25,884
- Konu Sahibi Konu Sahibi
Kurmayı beceremedimEvet.
Çok karışık bir site ve uygulaması var.
Kurmayı beceremedimEvet.
Quickminer öyle. Normal miner' ı kur program üzerinden giriş yap hesabına. Sonra kaz. Çekerken wallets kısmından istediğin coin için withdraw' a basıp hesap ekleyebilirsin.Kurmayı beceremedim
Çok karışık bir site ve uygulaması var.
Manuel transfer gerekiyor. Veya emir verebiliyorsun otomatik transfer için ama ücreti yine senden kesiyor.Otomatik olarak yansıma gibi bir durum olmuyor mu?
İllaki manuel olarak transfer işlemi yapmam mı gerekiyor yani.
Quickminer öyle. Normal miner' ı kur program üzerinden giriş yap hesabına. Sonra kaz. Çekerken wallets kısmından istediğin coin için withdraw' a basıp hesap ekleyebilirsin.
Nicehash bir borsa. Direkt kendi borsasına (açtığın hesaba) yatıyor ETH ler. Oradan Binance gibi başka borsalara aktarabilirsin istersen. Ama bu da transfer ücreti alır diyimTek anlamadığım şey şu anda cüzdan kodumu nereye gireceğim
Programı açtım, siteden başlattım fakat boşa kazıyor şu anda cüzdanı girecek alan bulamadım.
Kayıt oluyorum.
QM versiyonu zaten en fazla 10-15 dakika stabil çalışıyor kazsa da. En azından bende öyleydi. En iyisi program nicehash için.Alıntıyı görüntüle
Installer'a basıyorum çalışmıyor kuramadım bir türlü. Tepkime vermiyor.
Direk nicehash programı ile kazmak daha cazip geldi ya.
Borsa mı? TC bile istemedi e posta ile kayıt oldum bu nasıl borsaNicehash bir borsa. Direkt kendi borsasına (açtığın hesaba) yatıyor ETH ler. Oradan Binance gibi başka borsalara aktarabilirsin istersen. Ama bu da transfer ücreti alır diyim![]()
Hocam Normal miner' ı kur Quickminer değil. Nicehash miner.Alıntıyı görüntüle
Installer'a basıyorum çalışmıyor kuramadım bir türlü. Tepkime vermiyor.
Direk nicehash programı ile kazmak daha cazip geldi ya.
XLM ile 0,05 TL çok alıyor benceAma bu da transfer ücreti alır diyim
Binance gibi bir şey değil, nicehash miner için kurulmuş basit bir borsa gibi sadece. Elindeki BTC yi başka birime falan dönüştürebiliyorsun. Ve bu parayı başka borsaya transfer edebiliyorsun.Borsa mı? TC bile istemedi e posta ile kayıt oldum bu nasıl borsa![]()
30 gün sonra binanceye transfer edeceğim. Bakalım ne getirecek.Binance gibi bir şey değil, nicehash miner için kurulmuş basit bir borsa gibi sadece. Elindeki BTC yi başka birime falan dönüştürebiliyorsun. Ve bu parayı başka borsaya transfer edebiliyorsun.
Bundan başka işlevi yok sanırım![]()
Programı kullanması kolay ya. Tek tuşla kazım başlıyor. Hatta kendisi karta otomatik OC+UV yapıyor istersen.30 gün sonra binanceye transfer edeceğim. Bakalım ne getirecek.
Tek sıkıntı şu an programı kurmaya uğraşmam.d
Programı kullanması kolay ya. Tek tuşla kazım başlıyor. Hatta kendisi karta otomatik OC+UV yapıyor istersen.
Kazançları görecek kadar kullanmadım kendisini. Mining kavramını ilk duyduğumda kullanmıştım sonra HiveOS geçtim uzaktan kontrol için![]()
Kartın neydi? Lolminer de iyi Nbminer de iyi.Alıntıyı görüntüle
Seçmemi istiyor hangisini seçeyim? NBminer iyi diye biliyorum.
Gtx 1060 6gbKartın neydi? Lolminer de iyi Nbminer de iyi.