ETH Kazmak İçin En Uygun Havuz Hangisidir?

Düzenli mining yapıyorum, ethermine gayet iyi.
İyi havuz hoş havuzda benim 0.1 eth gibi yüksek miktarlara ulaşıp eth'yi çekmem aylarımı alır.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Herkes farklı havuz öneriyor daha fazla kafam karıştı:D

İyi havuz hoş havuzda benim 0.1 eth gibi yüksek miktarlara ulaşıp eth'yi çekmem aylarımı alır.

Hocam bunu kullanın. XLM ile %0,5 + 0,05 TL ödeyerek 60-65 TL civarı olunca paranızı çekebilirsiniz.
1636044529684.png

Eğer tek kartla kazım yapacaksan ethermine gwei ücretleri nedeniyle çok mantıklı değil. 2miners da ethereum kazıp nano veya btc olarak ödeme alabiliyorsun ve komisyon ücreti çok az. Özellikle nano da hiç komisyon yok. Çok bakmadım ancak nanonun fiyatı biraz fazla dalgalı o yuzden çekip hemen başka coine dönüştürmek gerek. Binance pool birkac ay önce denedim ancak gelir olarak çok fark gördüm o yüzden çok tavsiye etmiyorum.

Dediğim gibi çok araştırma şansım olmadı ancak 2miners daha mantıklı gibi geliyor. Yaklaşık 2 ay kadar kullanmıştım orayı da memnun kalmıştım.

0.1 eth birikmesini beklemene gerek yok. Min 0.01, max 10 eth çekim yapabiliyorsun. Mesela ben 0.05 eth biriktikçe çekiyorum. Ortalama 40-45 günde bir 4-5 dolar fee ödeyerek çekim işlemini gerçekleştiriyorum.

0.1 eth birikmesini beklemene gerek yok. Min 0.01, max 10 eth çekim yapabiliyorsun. Mesela ben 0.05 eth biriktikçe çekiyorum. Ortalama 40-45 günde bir 4-5 dolar fee ödeyerek çekim işlemini gerçekleştiriyorum.
5 dolar benim 2-3 günlük kazım değerime bedel. O yüzden pek mantıklı gelmedi.

Tek anlamadığım şey şu anda cüzdan kodumu nereye gireceğim :D
Programı açtım, siteden başlattım fakat boşa kazıyor şu anda cüzdanı girecek alan bulamadım.
Kayıt oluyorum.
Random kazma hacım. Hesapsız olmaz bu. Hesaba kazıyorsun hesaptan cüzdan adresine çekiyorsun. Otomatik değil.

Random kazma hacım. Hesapsız olmaz bu. Hesaba kazıyorsun hesaptan cüzdan adresine çekiyorsun. Otomatik değil.
Üstte attığım programı girdim, hesap oluşturdum. Binance cüzdanımı hiç bir yere girmedim.
Şimdi 1 ay kazdığımı varsayalım, 1 ay sonra binance cüzdan kodumu girip çekebiliyor muyum?

Geri