Kartal34
80+ Silver
- Reaksiyon skoru
- 1,634
Trex veya Gminer varsa onlardan birini seç. Onlar yoksa seçeneklerden üstte dediğim ikisinden birini seç ikisi de işini görür diye düşünüyorum.Gtx 1060 6gb
Trex veya Gminer varsa onlardan birini seç. Onlar yoksa seçeneklerden üstte dediğim ikisinden birini seç ikisi de işini görür diye düşünüyorum.Gtx 1060 6gb
NBMiner. Bu arada işlemciyi kapat açıksa. Onla da mining yapıyor yoksa.Gtx 1060 6gb
Bende kapalıydı denediğimde ama açıksa kapatsın onu unuttum benNBMiner. Bu arada işlemciyi kapat açıksa. Onla da mining yapıyor yoksa.
Trex veya Gminer varsa onlardan birini seç. Onlar yoksa seçeneklerden üstte dediğim ikisinden birini seç ikisi de işini görür diye düşünüyorum.
Nasıl kapatacağımNBMiner. Bu arada işlemciyi kapat açıksa. Onla da mining yapıyor yoksa.
DashboardAlıntıyı görüntüle
I Accept deyince direk başlıyor kendi kendine. İnşallah düzgün kurmuşumdur çok karıştı.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Nasıl kapatacağım
Açmıştım sanırım ben onu
Yazılım yüklüyse Dashboard kısmından bak günlük tahmini gelire falan. Orada devices sekmesinden işlemci de kapatılır.Alıntıyı görüntüle
I Accept deyince direk başlıyor kendi kendine. İnşallah düzgün kurmuşumdur çok karıştı.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Nasıl kapatacağım
Açmıştım sanırım ben onu
Dashboard
Alıntıyı görüntüle
Yazışım yüklü de her seferinde giriş yapmamı ve dil seçmemi istiyor normal mı?Yazılım yüklüyse yazılımdan bak günlük tahmini gelire falan. Orada dervices sekmesinden işlemci de kapatılır.
Dashboard
Alıntıyı görüntüle
Bu işe gireceksen 7/24 girmen gerek. Öyle günde 5-10 saatle pek verimli olmuyor.@Kartal34 merhaba bulmuşken sorayım geçen yıl bu zamanlar yapmak istememiştim, kartıma kıymak istemiyorum ancak şu anda yine merak ettim 5600xt ile ne kadar kazanabilirim?
sadece okula gittiğimde açık bırakabilirim bu arada, yani günlük 7 saat civarı. sizce değer mi? kartımın ömrü kısalacak sonuçta.
Özellikleri kısıtlı diye biliyorum. Onu sadece 1-2 saat dene kazancına bak diye yapmışlar bence. Ben ilk onu denemiştim bir süre sonra kapanıyordu program nedense@RevDeisDou quickminer ile normal miner arasında ne fark var?
Quick miner kurabildim ve stabil çalışıyor şu anda. Diğeri hata veriyor.
amazon jp'dan mı? bilmiyorum, garanti felan olmadığı için içime sinmiyor yurt dışından almak.Satıp aynı fiyata sıfır 6600XT veya RTX 3060 alırsın![]()
İndirim kovalarsan TR den de denk getirirsin kasım indirimleri falan derken. 7000e falan düşer büyük ihtimalle RTX 3060 lar.amazon jp'dan mı? bilmiyorum, garanti felan olmadığı için içime sinmiyor yurt dışından almak.
kayserideyim valla hocam satmak-almak, ailemle uğraşmak felan uzun iş bilmiyorum.İndirim kovalarsan TR den de denk getirirsin kasım indirimleri falan derken. 7000e falan düşer büyük ihtimalle RTX 3060 lar.