Red Dead Redemption 2 amd fsr desteği

Reaksiyon skoru
7
Oyunun son sürümü veya orjinal sürümü olanlar yazabilir mi ?
Gördüğüm bir kaç videoda fsr testleri var şuan oynayan varsa fsr ayarı varmı oyund varsa hangi sürümde var ?

Maalesef oyunda şu anlık sadece DLSS desteği var.

Linux'da Proton ile FSR kullanılabiliyor.Windows için Loseless Scaling adlı uygulamadan FSR kullanılıyor diye biliyorum,kullanmadığım için tam olarak detaylarını bilmiyorum.Steam Fiyatı : 10,50 TL
Hocam o uygulamayı RDR2 üzerinde denedim. Sadece 720P'yi fullscreen yapıyor(ya da ben yanlış yaptım).
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Bu video fakemi yani anlamıyorum pek
1636307115220.png

FSR nedir, ne işe yarar?

FSR nedir, ne işe yarar?
DLSS'i biliyorsanız ikisi de aynı. FSR açıldığında oyun 720p'ye alınıyor ve sanal piksellerle birlikte 1080p'ye tamamlanıyor. Sizde bu sayede az bir görüntü kalitesi kaybıyla yüksek fps alabiliyorsunuz.

DLSS'i biliyorsanız ikisi de aynı. FSR açıldığında oyun 720p'ye alınıyor ve sanal piksellerle birlikte 1080p'ye tamamlanıyor. Sizde bu sayede az bir görüntü kalitesi kaybıyla yüksek fps alabiliyorsunuz.
Hangi AMD kartlarında uyumlu?

AMD
-RX400
-RX500
-RX5000
-RX6000

NVIDIA
-GTX900(emin değilim olmayabilir)
-GTX1000
-RTX2000
-RTX3000
Bende RX570 8GB OC ekran kartı var, acaba nereden bu özelliği aktif edebilirim. Kusura bakmayın çok soru sordum biliyorum.

Bende RX570 8GB OC ekran kartı var, acaba nereden bu özelliği aktif edebilirim. Kusura bakmayın çok soru sordum biliyorum.
Aynı kart bende de var. Oynadığınız oyunda FSR özelliği varsa oyunun ayarlarında FidelityFX veya FSR olarak görebilirsiniz.

Geri