çift ekransa sorun olmaz ama tek ekransa kawgaTanımadığım birisiyle ortak netflix hesabi kullansam ne gibi sorunlar olur? E-mail, şifre elimde girsem mi? Not: herhangi bir dolandırıcılık vs. Yok.
Hocam ya yanlış anladınız ya da yanlış anlattım. Beraber kullanacagim kişiyi tanimiyorum yani yanyana fln değiliz sadece hesabi beraber kullanicaz.çift ekransa sorun olmaz ama tek ekransa kawga
onu diyorum bende zaten dostum tek ekran olursa atıyorum akşam aynı saatte bir şey izleyeceksiniz biriniz izleyebilir sonra ben izlicem kawgasıHocam ya yanlış anladınız ya da yanlış anlattım. Beraber kullanacagim kişiyi tanimiyorum yani yanyana fln değiliz sadece hesabi beraber kullanicaz.
Bildiğim kadarıyla birden fazla cihazla izleniyor. Yanlış mi biliyorum?onu diyorum bende zaten dostum tek ekran olursa atıyorum akşam aynı saatte bir şey izleyeceksiniz biriniz izleyebilir sonra ben izlicem kawgası
onu ayarlıyorsun normalde tek kişi ekstra ücretle aynı anda 2 ekranBildiğim kadarıyla birden fazla cihazla izleniyor. Yanlış mi biliyorum?
kimin üzerine e posta telefonTamam anladım teşekkürler. Peki onun dışında herhangi bi güvenlik problemi yaşar miyim?
kim ödüyor parasınıBilmiyorum.
Aynı anda 2 ekran için minimum standart plana sahip olmanız gerekiyor. En düşük planı kullanıyorsanız aynı anda 2 ekrandan izleyemezsiniz.Bildiğim kadarıyla birden fazla cihazla izleniyor. Yanlış mi biliyorum?
o zaman bu 1 hafta sonra kapanan hesaplardan olabilir dostumBana bi arkadaş verdi fakat kendisini tam olarak tanımıyorum. Kendisinde böyle bir sürü hesap var.