Mousepad önerisi lütfen

cilloo

80+
Reaksiyon skoru
20
Arkadaşlar mousepad almak istiyorum ancak hangisi iyidir bir fikrim yok önerilerinizi yollayabilir misiniz?

Bütçe?

sence büyük olan mı daha mantıklı küçük olan mı? Hiç büyük mousepad kullanmadım ama hyperx güzelmiş. Büyüğe gerek yok derseniz bunu almayı düşünüyorum
Büyük tercih etmeniz daha iyi olur tabii ki, bütçeniz yüksekse ona göre daha kaliteli büyük mousepad'de önerebilirim.

birde pro ile speed arasında nasıl bir fark var acaba?
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Büyük tercih etmeniz daha iyi olur tabii ki, bütçeniz yüksekse ona göre daha kaliteli büyük mousepad'de önerebilirim.
bütçeyi 200 gibi belirleyelim o zaman yada 250. sonuçta mousepada 500 lira vermenin bir mantığı yok bence:)

birde pro ile speed arasında nasıl bir fark var acaba?
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

bütçeyi 200 gibi belirleyelim o zaman yada 250. sonuçta mousepada 500 lira vermenin bir mantığı yok bence:)
Büyük mousepad bana göre daha iyi fakat siz klavyeyi üstüne koymayacaksanız, sadece mouse koyacaksanız çok geniş olmasına gerek yok. Onun için bunları önerebilirim:

Ayrıca profosyonel bir oyuncu değilseniz, 50 liralık bir mousepad gayet rahat işinizi görür, ben şu an 30 liralık bir mousepad kullanıyorum gayet memnunum. 200 TL civarlarına bu mousepadler güzel gider, onun dışında büyük istiyorsan önceki mesajımdaki gibi bunu öneririm:

Onun dışında yüksek bütçede büyük mousepad bulamadım

Büyük mousepad bana göre daha iyi fakat siz klavyeyi üstüne koymayacaksanız, sadece mouse koyacaksanız çok geniş olmasına gerek yok. Onun için bunları önerebilirim:

Ayrıca profosyonel bir oyuncu değilseniz, 50 liralık bir mousepad gayet rahat işinizi görür, ben şu an 30 liralık bir mousepad kullanıyorum gayet memnunum. 200 TL civarlarına bu mousepadler güzel gider, onun dışında büyük istiyorsan önceki mesajımdaki gibi bunu öneririm:

Onun dışında yüksek bütçede büyük mousepad bulamadım

peki buna ne dersin?

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Çevrim içi yöneticiler

Forum istatistikleri

Konular
1,205,947
Üyeler
192,840
Son üye
Kingg