TYT-AYT ucuz ve kaliteli kaynak önerisi

NeeK

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
701
Tyt ve ayt için deneme veya soru bankası olarak bildiğiniz uygun fiyatlı kaynaklar var mı ? Cep not tarzı konu anlatımlarıda olur.

• Beğen
Reaksiyonlar: NeeK
çözdüğün kaynakları yazarsan ona göre onu önermeyiz tyt mat 345,bilgi sarmalı,apotemi,acil

• Beğen
çözdüğün kaynakları yazarsan ona göre onu önermeyiz tyt mat 345,bilgi sarmalı,apotemi,acil
345 Türkçe kaynağı var saydıklarınızdan
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Hangi dersler için, bütçe, zorluk ?
Genel olarak Tyt bazında matematik olarak kolay - orta Türkçe için zor fen için orta bütçe ise her kaynak için ortalama 30₺

345'den başla.
Aydın yayınlarını kullanıyorum tek kelimeyle muazzam.
Bu piyasada bulamazsın uyguna kaynak. En kötüsü 50-60₺.

• Beğen
Maalesef o fiyata iyi kitaplar yok hep Reklam için satılan kitaplar var çoğunlukla.Türkçede Arı yayınlarının paragrafın ritmini öneririm

• Beğen
Maalesef o fiyata iyi kitaplar yok hep Reklam için satılan kitaplar var çoğunlukla.Türkçede Arı yayınlarının paragrafın ritmini öneririm
Türkçem Tyt bazında iyi o yüzden arı yayınlarını basit buluyorum açıkçası.

Pek önermem fakat yaşadığın yerde bu tarz kitapların fotokopilerini çekiyorlar.
Uygun fiyata ancak öyle alabilirsin. :D
Evet biliyorum. Ben İzmirde’yim Karşıyaka’da 1 sayfa a4 6 kuruşa çekiliyor toplam 1 kitap 18₺ ye falan geliyordu en son sorduğumda.

345 Türkçe kaynağı var saydıklarınızdan
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Genel olarak Tyt bazında matematik olarak kolay - orta Türkçe için zor fen için orta bütçe ise her kaynak için ortalama 30₺
345 TYT Matematik son derece güzel bir kaynak bütçenizi biraz aşıyor fakat başlangıç için çok ideal.
Diğer kitaplar için uygun arıyorsanız Benim Hocam Yayınları uygun ve Youtube üzerinde konu anlatımı, soru çözüm videoları bulunuyor.
Türkçe için ilk olarak Yayın Denizi ardından Limit olarak devam edebilirsiniz.

• Beğen
345 TYT Matematik son derece güzel bir kaynak bütçenizi biraz aşıyor fakat başlangıç için çok ideal.
Diğer kitaplar için uygun arıyorsanız Benim Hocam Yayınları uygun ve Youtube üzerinde konu anlatımı, soru çözüm videoları bulunuyor.
Türkçe için ilk olarak Yayın Denizi ardından Limit olarak devam edebilirsiniz.
Teşekkür ederim.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,205,499
Üyeler
192,732
Son üye
eminbabos
Geri