345 Türkçe kaynağı var saydıklarınızdançözdüğün kaynakları yazarsan ona göre onu önermeyiz tyt mat 345,bilgi sarmalı,apotemi,acil
Genel olarak Tyt bazında matematik olarak kolay - orta Türkçe için zor fen için orta bütçe ise her kaynak için ortalama 30₺Hangi dersler için, bütçe, zorluk ?
Türkçem Tyt bazında iyi o yüzden arı yayınlarını basit buluyorum açıkçası.Maalesef o fiyata iyi kitaplar yok hep Reklam için satılan kitaplar var çoğunlukla.Türkçede Arı yayınlarının paragrafın ritmini öneririm
Pek önermem fakat yaşadığın yerde bu tarz kitapların fotokopilerini çekiyorlar.Evet haklısın. Ülkede sınava çalışmak bile masraf oldu.
Evet biliyorum. Ben İzmirde’yim Karşıyaka’da 1 sayfa a4 6 kuruşa çekiliyor toplam 1 kitap 18₺ ye falan geliyordu en son sorduğumda.Pek önermem fakat yaşadığın yerde bu tarz kitapların fotokopilerini çekiyorlar.
Uygun fiyata ancak öyle alabilirsin.![]()
345 TYT Matematik son derece güzel bir kaynak bütçenizi biraz aşıyor fakat başlangıç için çok ideal.345 Türkçe kaynağı var saydıklarınızdan
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
Genel olarak Tyt bazında matematik olarak kolay - orta Türkçe için zor fen için orta bütçe ise her kaynak için ortalama 30₺
Teşekkür ederim.345 TYT Matematik son derece güzel bir kaynak bütçenizi biraz aşıyor fakat başlangıç için çok ideal.
Diğer kitaplar için uygun arıyorsanız Benim Hocam Yayınları uygun ve Youtube üzerinde konu anlatımı, soru çözüm videoları bulunuyor.
Türkçe için ilk olarak Yayın Denizi ardından Limit olarak devam edebilirsiniz.