İnternettekiler hiç güvenilir olmuyor hastanede yaptırılanlar en güvenilirleri ama onların maliyeti de baya fazla ama sırf lafta olsun diye yapmak istiyorsan onedionun falan varAgalar küçükken ailem yaptırmıştı üstün zekalı çıkmştım şimdi beynin erimiş diyorlar bildiğiniz site varmı ücretsiz olan![]()
yok ram merkezinde yaptırdım zaten simdi internetten tekrar yaptırmak istiyormİnternettekiler hiç güvenilir olmuyor hastanede yaptırılanlar en güvenilirleri ama onların maliyeti de baya fazla ama sırf lafta olsun diye yapmak istiyorsan onedionun falan var
İnternettiklerin bir güvenilirliği yok boşu boşuna kendini sevindirirsinyok ram merkezinde yaptırdım zaten simdi internetten tekrar yaptırmak istiyorm
kanka ıq zaten 124 onu biliyorumİnternettiklerin bir güvenilirliği yok boşu boşuna kendini sevindirirsin
abımcokzekikanka ıq zaten 124 onu biliyorum![]()
abımcokzeki
www.rekoroyun.com
ücretsiz ibb de yerler var bende yaptırmıştım normalin yani yaşıtlarımın %51 üzeri çıkmıştı bir kağıt vermişlerdi ne ooldu bilmem annemde falandır o kağıt herneyse ücretsiz site yok sanırım ama bir bak istersenyok ram merkezinde yaptırdım zaten simdi internetten tekrar yaptırmak istiyorm