AAAAAAAAAAAAAAAAAAAbirkaç sene önce indirimden 140 a alındığını hatırlıyorum
Post automatically merged:
2017
oga süper fiyat lannnnn
Yaklaşık 1 saattir Mediamarkt da bu fiyatta, burada ki al-satçı çoğunluk yüzünden konu açmayı düşünmüyordum, arada 2-3 ihtiyacı olan alacak diye stoğun %90 ını al-satçılara kaptırmıyım ihtiyacı olan zaten araştırırken görür alır diyordum ama şuan amazon da aynı fiyata satıyor illa ki görürsünüz.
Yarın sahibinden ve letgo da SIFIR CLOUD II ilanları görürüz artık hayırlı işler.
Biraz geç düşüyor hocam Akakçe'ye; geçen bir üründe de indirim vardı, indirim bitmişti ama Akakçe'de indirimli fiyat gözüküyordu.Neden akakce'den bakınca gözükmüyor?
Kartı ödeme doğrulandıktan sonra sildiyseniz sorun olmazArkadaşlar sipariş verdim sms geldi sonra kredi kartı kayıtını kaldırdım sıkıntı olur mu
Hayır olmaz.Arkadaşlar sipariş verdim sms geldi sonra kredi kartı kayıtını kaldırdım sıkıntı olur mu
Ödeme yapıldı diye mesaj geldi tamamlandı dediKartı ödeme doğrulandıktan sonra sildiyseniz sorun olmaz
teşekkürler ihtiyacım yoktu ilerlryen zamanlarda alacaktım bakrım herkes çok iyi fyat diyince yapıştırdımHayır olmaz.