Playstation 4 Pro mu Xbox Series S mi ?

İsimsizKaplan

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
1,112
soru başlıktaki gibi,3500 TL civarına ikisininde ikinci eli bulunabiliyor sıfırlarıda 4000 tl civarında,ben exclusive oyun meraklısı bir insanım ancak yeni çıkan oyunlara 200,300,400 tl gibi bütçeler ayıramam xbox ta da korktuğum nokta şuki oyunsuz kalmak,gamepass güzel bir sistem ancak ordaki sadece 5-10 oyun ilgimi çekiyorki bunlarda pc'de bulunuyor,ps4 pro'da eski nesilde kaldı sizce hangisi alınır ?

İtopya da xbox series s 4000tl. Güncel ve daha güçlü bir konsol ayrı olarak gamepass de artısı.

Xbox One X'de bakabilirsiniz. Xbox Series S'in aksine ssd olmasa da 1TB depolama alanı var. Xbox Series S'de depolama alanından dolayı şikayet eden bir çok kullanıcı gördüm, okudum. Ayrıca evet konsollara özel optimizasyon olsa bile Xbox One X saf güç olarak daha güçlü bir konsol. Bir de 4K enchanced desteği var.

soru başlıktaki gibi,3500 TL civarına ikisininde ikinci eli bulunabiliyor sıfırlarıda 4000 TL civarında,ben exclusive oyun meraklısı bir insanım ancak yeni çıkan oyunlara 200,300,400 TL gibi bütçeler ayıramam xbox ta da korktuğum nokta şuki oyunsuz kalmak,gamepass güzel bir sistem ancak ordaki sadece 5-10 oyun ilgimi çekiyorki bunlarda pc'de bulunuyor,ps4 pro'da eski nesilde kaldı sizce hangisi alınır ?
xbox series s tekler

soru başlıktaki gibi,3500 TL civarına ikisininde ikinci eli bulunabiliyor sıfırlarıda 4000 TL civarında,ben exclusive oyun meraklısı bir insanım ancak yeni çıkan oyunlara 200,300,400 TL gibi bütçeler ayıramam xbox ta da korktuğum nokta şuki oyunsuz kalmak,gamepass güzel bir sistem ancak ordaki sadece 5-10 oyun ilgimi çekiyorki bunlarda pc'de bulunuyor,ps4 pro'da eski nesilde kaldı sizce hangisi alınır ?
PC oyunu oynamak istemiyorsan PS4 Pro al geç. Ama oyun başı minimum 100-150TL vermek gerekiyor.

İtopya da xbox series s 4000tl. Güncel ve daha güçlü bir konsol ayrı olarak gamepass de artısı.
evet gördüm 4000 tl uygun gibi duruyor,ancak dediğim gibi işlerimi gördüğüm bi laptopum var ve exclusive oyun oynamak istiyorum,kararsız kaldım açıkcası.
xbox series s tekler
neden hocam üstün olan tarafları nedir yani ?
PC oyunu oynamak istemiyorsan PS4 Pro al geç. Ama oyun başı minimum 100-150TL vermek gerekiyor.
konsol oyunu oynamak için geçmek istiyorum zaten konsola,indirim kovalama ve oyun 2. el takas vs gibi işlerden oyun fiyatlarını uyguna bulabileceğimi düşünüyorum.

oynayacağın oyunlara bağlı senin yerinde olsam ps4 pro alıp ps e özel oyunları bitirip çok fazla zarar etmeden satıp series s e geçerdim

evet gördüm 4000 TL uygun gibi duruyor,ancak dediğim gibi işlerimi gördüğüm bi laptopum var ve exclusive oyun oynamak istiyorum,kararsız kaldım açıkcası.

neden hocam üstün olan tarafları nedir yani ?

konsol oyunu oynamak için geçmek istiyorum zaten konsola,indirim kovalama ve oyun 2. el takas vs gibi işlerden oyun fiyatlarını uyguna bulabileceğimi düşünüyorum.
hocam en büyük özelliği yeni nesil olması ve gamepass tabii ki

alacağım konsolu birkaç yıl kullanmayı düşünüyorum hocam.
dediğim gibi sony özel oyunları oynamak isiyorsan dediğimi yap ama o oyunlar önemli değil diyorsan series s al gamepass al yoluna bak en iyi f/p konsol series s

ben ps4 pro exc oyun hastasıyım the last of us için tekrar ps4 alırdım part 2 yi alırken bu foruma sormuştum hiç pişman değilim

hocam en büyük özelliği yeni nesil olması ve gamepass tabii ki
hocam 4k bir televizyon yok ve 1080p'de hemen hemen aynı güçlere sahipler,tabi yeni nesil bir konsol ama 300 gb alan biraz az geldi,gamepass sağlam ve fh5 felanda eklendi çok büyük nimet bu zamanda 30 tl.

hocam 4k bir televizyon yok ve 1080p'de hemen hemen aynı güçlere sahipler,tabi yeni nesil bir konsol ama 300 gb alan biraz az geldi,gamepass sağlam ve fh5 felanda eklendi çok büyük nimet bu zamanda 30 TL.
ssd yerine hdd alıp takın derim

Geri