GT 710 1GB alınır mı?

Hafif işler için görür ancak GT 710'un 2 GB modelini bile önermiyorum. Oyun için fazlasıyla kötü bir kart.
En azından üstüne biraz ekleyip 2 GB modelini almanızı tavsiye ederim. Sadece görüntü vermelik ve video
izlemek için ise alınabilir.

Fiyatlar her gün artıyor acele bir kart almam gerek bu iyi midir iş görür mü?
Hafif işler için görür ancak GT 710'un 2 GB modelini bile önermiyorum. Oyun için fazlasıyla kötü bir kart.
En azından üstüne biraz ekleyip 2 GB modelini almanızı tavsiye ederim. Sadece görüntü vermelik ve video
668 tl ye gt 710 alacağıma 2. el hd 6850 alınabilir bence

Bu paraya HD 7850 ya da HD 6790 alırdım. GT 710'a 668 lira vermek saçmalıktan başka bir şey değil. Kaç GB olursa olsun.

Video anca izletir. Hd serisinden kartlara bak.

2GB olanı ne kadar fark eder? Bana gereksiz demişti arkadaş ama değer derseniz 850TL onun fiyatı biraz bütçeyi aşıp alırım.

Oyun oynamayı düşünüyorsan alma

Fiyatlar her gün artıyor acele bir kart almam gerek bu iyi midir iş görür mü?
O karta o parayı vermek saçmalıktan başka bir şey değil.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Oyun düşünüyorum ama çok ağır oyun oynamam kaldırırsa mafia definetive editon oynarım en fazla.
Çok hafif oyunmuş be hocam
O kartla en fazla gta san oynarsın

Oyun düşünüyorum ama çok ağır oyun oynamam kaldırırsa mafia definetive editon oynarım en fazla.
Oyun amaçlı olarak ne 2GB'ı alınır ne de 1GB'ı .
Direk ikinci el kartlara yönelin ,kart bulmak için Dolap ve Sahibinden'i kullanın ikisinin de sistemi alıcıyı koruyor.

Oyun amaçlı olarak ne 2GB'ı alınır ne de 1GB'ı .
Direk ikinci el kartlara yönelin ,kart bulmak için Dolap ve Sahibinden'i kullanın ikisinin de sistemi alıcıyı koruyor.
Düzgün bir kart yok ki hiçbir şey bulamadım ikinci elde.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,202,995
Üyeler
191,199
Son üye
maggie
Geri