Tyler_Durden
80+
- Reaksiyon skoru
- 13
Arkadaşlar merhaba 11.sınıf öğrencisiyim hedefim ilk 2 k ders çalışma programı yapmak istiyorum ancak kafam çok karıştı bana yardım edebilir misiniz?
Peki hangi üni ye gittinBurada ilk 2 bine giren kısıtlıdır.Taş çatlasın 3-5 kişi çıkar onu da sanmam.10 mat netiyle akıl verenler çıkacaktır.Ben 25 k yapmıştım.Çalışma programım falan yoktu kafama göre takılıyordum. hatam buydu bence.
Tavsiye edebileceğim tek şey her yayından her konuda deneme testleri çözmenArkadaşlar merhaba 11.sınıf öğrencisiyim hedefim ilk 2 k ders çalışma programı yapmak istiyorum ancak kafam çok karıştı bana yardım edebilir misiniz?
EE,Peki hangi üni ye gittin
Ayrıca bu programı nasıl hazırlarım
Birde günde ort kaç saat çalışıyordun
Hangi bölüme gittiniz pekiAnkara EE,
Program kişiye göre değişir.Çok program yaptım hiç uymadım.Sayısal dersleri çabuk anlıyordum.Ondan fazla çalışmama gerek kalmıyordu.Sınavda zaten Türkçe paragraf sorularını yapamıyordum.Sınav sonucumu düşüren de buydu zaten.Dediğim gibi düzensizdim.Bir kaç gün çalışıyorsam bir kaç gün salıyordum.Öyle öyle bitti 1 sene.Çalıştığım günler 3 saati geçmemiştir.Ama matematik temelim sağlamdı.
Yazdım ya Elektrik ElektronikHangi bölüme gittiniz peki
Elektrik elektronik yazmış yaHangi bölüme gittiniz peki
Saçma.Saat 6 da kalkıp akşam 7 den sonra ders çalışmayacaksa neden 6 da kalksın ki.Sürdürülebilir değil.Sabah 6 uyanış
6:00-6:30 saat kahvaltı
6:30-12:30 ders
12:30-13:00 yemek
13:00-19:00 ders
19:00-23:00 eğlence
Uyku
Genel olarak hangi konu kaç soru tarzında program istiyordumSabah 6 uyanış
6:00-6:30 saat kahvaltı
6:30-12:30 ders
12:30-13:00 yemek
13:00-19:00 ders
19:00-23:00 eğlence
Uyku
Eğlence yerine ders yapın. Günde 16 saat dersi kaldırabiliriyorsa tebrik edelim. Hangisi sürdürülebilir olur görürüz.Saçma.Saat 6 da kalkıp akşam 7 den sonra ders çalışmayacaksa neden 6 da kalksın ki.Sürdürülebilir değil.
Eksiklerine göre yapılır o. Kendi bileceğin işGenel olarak hangi konu kaç soru tarzında program istiyordum
Yalniz ben 11 .sınıf olduğumu yazdım ve okula gidiyorum eve geldiğimde saat 15 .40 oluyorEğlence yerine ders yapın. Günde 16 saat dersi kaldırabiliriyorsa tebrik edelim. Hangisi sürdürülebilir olur görürüz.