Rito IP ile iş yapacak kadar low bi sisteme sahip değil.IP'n üzerinden diğer hesabını görüp ona göre smurfleri engelliyorlar diye biliyorum.
Format atarsam pcdeki loglarım silinir o zaman?Rito IP ile iş yapacak kadar low bi sisteme sahip değil.
Log tutuluyor. Son girilen hesap, en çok oynanan hesap tarzında.
Girdiğin hesaplar da ayrı ayrı klasörleniyor. Smurf o şekilde anlaşılıyor. Eğer çok iyi oynayan biri ise zaten direkt uçar.
Evet, oyuncu desteğe söylesen sana ASLA bu bilgiyi vermezler ama senin MACHINE ID'n üzerinden giriş yapılan hesaplardaki tüm biletlere ve bilgilere erişebiliyorlar.Format atarsam pcdeki loglarım silinir o zaman?
Riot'da mı tutuluyor bu logların kopyası
Eyvah!Evet, oyuncu desteğe söylesen sana ASLA bunu söylemezler ama senin MACHINE ID'n üzerinden giriş yapılan hesaplardaki tüm biletlere ve bilgilere erişebiliyorlar.
Senin oyun içi ayarlarını da görebiliyorlar aslında. Belli etmemek için senden onları atmanı istiyorlar XD
Onların çoğu arkadaş hesabı oluyor.Oyun oynama şekline göre mi veriyor yoksa main hesabına göre mi anlamıyorum. Madem öyle neden diğer smurf hesaplarımda(gümüş 3 gümüş 1) gümüş bronz veriyor?
Ben ana hesabım üzülmesin diye smurf ü salıp elmas yapmaya ugraşmaya başladımOnların çoğu arkadaş hesabı oluyor.
Benim 2-3 tane yan hesabım var. Ana çarın rankı gold1 iken beni silver1 başlattı Silver2 olduğum gibi 2 rank atlayıp Gold1'e attı kendisi. Sonra oradan kendim kasmaya devam ettim. Ana hesabım Gold1, Yan hesabım Gold2. Yakında G3 olacak XD
Main diamond 1Main hesabın ne?
IP'n üzerinden diğer hesabını görüp ona göre smurfleri engelliyorlar diye biliyorum.
Kesinlikle katılıyorum ama log olayı bir tık saçma o zaman bronz hesaplı ben ve plat arkadaşımın girebilmesi lazım bence oyuna.Rito IP ile iş yapacak kadar low bi sisteme sahip değil.
Log tutuluyor. Son girilen hesap, en çok oynanan hesap tarzında.
Girdiğin hesaplar da ayrı ayrı klasörleniyor. Smurf o şekilde anlaşılıyor. Eğer çok iyi oynayan biri ise zaten direkt uçar.
Ben ana hesabım üzülmesin diye smurf ü salıp elmas yapmaya ugraşmaya başladım
Onca zamanlık emeğim var üzülmesin boşuna
O bambaşka bir şey. Girememeniz normal ve eşleşmeniz de normal.Kesinlikle katılıyorum ama log olayı bir tık saçma o zaman bronz hesaplı ben ve plat arkadaşımın girebilmesi lazım bence oyuna.
Tek maçta gümüş 2 yaptı şimdi bronz 3'ten. Ama dediğim gibi işte full plat altın diamond atıyor oyunlarımaO bambaşka bir şey. Girememeniz normal ve eşleşmeniz de normal.
Zaten büyük ihtimalle yakında 2-3 Rank atlatacaktır.