Valorant eşleştirmelerde ilginç bir olay?

Bergee

Cezalı
80+ Silver
Reaksiyon skoru
1,681
Hesabı demir 1 iken birisinden aldım bronz eloya ulaşmam 2 maç falan sürdü 3. maçı ve 4. maçı plat elo altın elo diamond elo arasında oynatıyor ne kadar mantıklı bu?

Adsız3.png

Main hesabın ne?

IP'n üzerinden diğer hesabını görüp ona göre smurfleri engelliyorlar diye biliyorum.
Rito IP ile iş yapacak kadar low bi sisteme sahip değil.
Log tutuluyor. Son girilen hesap, en çok oynanan hesap tarzında.
Girdiğin hesaplar da ayrı ayrı klasörleniyor. Smurf o şekilde anlaşılıyor. Eğer çok iyi oynayan biri ise zaten direkt uçar.

Girdiğin hesaplar da ayrı ayrı klasörleniyor. Smurf o şekilde anlaşılıyor. Eğer çok iyi oynayan biri ise zaten direkt uçar.
Format atarsam pcdeki loglarım silinir o zaman?
Riot'da mı tutuluyor bu logların kopyası

Format atarsam pcdeki loglarım silinir o zaman?
Riot'da mı tutuluyor bu logların kopyası
Evet, oyuncu desteğe söylesen sana ASLA bu bilgiyi vermezler ama senin MACHINE ID'n üzerinden giriş yapılan hesaplardaki tüm biletlere ve bilgilere erişebiliyorlar.
Senin oyun içi ayarlarını da görebiliyorlar aslında. Belli etmemek için senden onları atmanı istiyorlar XD

Evet, oyuncu desteğe söylesen sana ASLA bunu söylemezler ama senin MACHINE ID'n üzerinden giriş yapılan hesaplardaki tüm biletlere ve bilgilere erişebiliyorlar.
Senin oyun içi ayarlarını da görebiliyorlar aslında. Belli etmemek için senden onları atmanı istiyorlar XD
Eyvah!

1640039236964.png

Bak bu main hesabım.
Plat 3 +50 de şuanda umarım yakın zamanda elmas olurum.

Bu da en son 6 ay önce girdiğim 2. hesabım o zaman 2 ranked girmiştim ikisi de win ve gümüş 1 dim.
1640039304399.png
1640039319051.png

1640039349408.png

Burada gördüğün gibi bu sezonlarda oynamadım hesapla.

Şimdi ise bu sezon kendi elomda oyunun sürekli smurf ve hile vermesinden sıkıldığım için girdiğim kısım var.
Tekrar edeyim hesap gümüş 1 di

1640039424713.png

Belirleme maçlarında bilerek kötü oynadım düşük atsın diye ama ;
1640039543787.png
1640039572683.png
1640039605194.png

1640039631420.png
1640039660521.png
1640039697398.png

İlk başlarda sürekli plat sonrasında ise sürekli elmasları vermesinden dolayı en az plat 2 plat 3 e atacak sandım ama dalga geçer gibi gold 3 e attı :D

1640039764416.png

Sonrası da böyle.

Oyun oynama şekline göre mi veriyor yoksa main hesabına göre mi anlamıyorum. Madem öyle neden diğer smurf hesaplarımda(gümüş 3 gümüş 1) gümüş bronz veriyor?

Oyun oynama şekline göre mi veriyor yoksa main hesabına göre mi anlamıyorum. Madem öyle neden diğer smurf hesaplarımda(gümüş 3 gümüş 1) gümüş bronz veriyor?
Onların çoğu arkadaş hesabı oluyor.
Benim 2-3 tane yan hesabım var. Ana çarın rankı gold1 iken beni silver1 başlattı Silver2 olduğum gibi 2 rank atlayıp Gold1'e attı kendisi. Sonra oradan kendim kasmaya devam ettim. Ana hesabım Gold1, Yan hesabım Gold2. Yakında G3 olacak XD

Onların çoğu arkadaş hesabı oluyor.
Benim 2-3 tane yan hesabım var. Ana çarın rankı gold1 iken beni silver1 başlattı Silver2 olduğum gibi 2 rank atlayıp Gold1'e attı kendisi. Sonra oradan kendim kasmaya devam ettim. Ana hesabım Gold1, Yan hesabım Gold2. Yakında G3 olacak XD
Ben ana hesabım üzülmesin diye smurf ü salıp elmas yapmaya ugraşmaya başladım :D
Onca zamanlık emeğim var üzülmesin boşuna

Main hesabın ne?
Main diamond 1

IP'n üzerinden diğer hesabını görüp ona göre smurfleri engelliyorlar diye biliyorum.
Kesinlikle katılıyorum ama log olayı bir tık saçma o zaman bronz hesaplı ben ve plat arkadaşımın girebilmesi lazım bence oyuna.

Ben ana hesabım üzülmesin diye smurf ü salıp elmas yapmaya ugraşmaya başladım :D
Onca zamanlık emeğim var üzülmesin boşuna
:D

Kesinlikle katılıyorum ama log olayı bir tık saçma o zaman bronz hesaplı ben ve plat arkadaşımın girebilmesi lazım bence oyuna.
O bambaşka bir şey. Girememeniz normal ve eşleşmeniz de normal.
Zaten büyük ihtimalle yakında 2-3 Rank atlatacaktır.

O bambaşka bir şey. Girememeniz normal ve eşleşmeniz de normal.
Zaten büyük ihtimalle yakında 2-3 Rank atlatacaktır.
Tek maçta gümüş 2 yaptı şimdi bronz 3'ten. Ama dediğim gibi işte full plat altın diamond atıyor oyunlarıma :D

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,202,725
Üyeler
191,152
Son üye
furkan507
Geri