B Bladist 80+ Katılım 24 Nisan 2020 Mesajlar 39 Reaksiyon skoru 4 3 Ocak 2022 #1 GameEkstra battı mı konu hakkında bilgisi olan var mı? Ürünümü garantiye gönderecektim ancak web siteleri kapalı olduğu için faturaya erişemiyorum.
GameEkstra battı mı konu hakkında bilgisi olan var mı? Ürünümü garantiye gönderecektim ancak web siteleri kapalı olduğu için faturaya erişemiyorum.
kare 80+ Katılım 2 Ocak 2022 Mesajlar 210 Reaksiyon skoru 121 3 Ocak 2022 #2 Knk muhtemelen kapandı ortlama 6 aydır kimse haber alamıyor
R Reis Abdullah Hacıgül 80+ Bronze Katılım 3 Haziran 2020 Mesajlar 1,218 Reaksiyon skoru 1,044 3 Ocak 2022 #3 Risend yazmış: GameEkstra battı mı konu hakkında bilgisi olan var mı? Ürünümü garantiye gönderecektim ancak web siteleri kapalı olduğu için faturaya erişemiyorum. Devamı için tıklayın... telefon numarası ile ara veya istanbuldaysan magazasına git
Risend yazmış: GameEkstra battı mı konu hakkında bilgisi olan var mı? Ürünümü garantiye gönderecektim ancak web siteleri kapalı olduğu için faturaya erişemiyorum. Devamı için tıklayın... telefon numarası ile ara veya istanbuldaysan magazasına git