Tipime 10 üzerinden kaç verirsiniz?
Dalga geçmeden ciddi bir şekilde puanlarsanız memnun olurum. Sanırım tipsizim.
forum.donanimarsivi.com
forum.donanimarsivi.com
kardeşim benim son açtığım konuyada bakabilir misinBan talepleri gibi açıklama yapmışsın
şaka yaptım bunu anlaman iyi olmuş, çalışmalara devam et![]()
22kBan talepleri gibi açıklama yapmışsın
şaka yaptım bunu anlaman iyi olmuş, çalışmalara devam et![]()
1 yılda
mr incredible becoming uncanny1 yılda![]()
özür dilemene gerek yok hocam bu konu kötü değil bence. Çok daha kötü, forum kalitesini düşüren konular var.Yaklaşık 6 7 ay önce böyle bir konu açtığım için forumdan özür diliyorum. O zamanlar psikolojim bir tık bozuktu bile diyebilirim. Ve daha olgunlaşmamıştım. Aradan sadece 6 ay geçti ama bu 6 ayda ben çok değiştim. Bir de o zamanlar asosyaldim ve böyle soruları sorabileceğim ve objektif bir şekilde yorumlayabilecek kimsem yoktu. (Artık asosyal değilim hatta oldukça fazla sosyal olduğum söylenebilir.) Konu tesadüfen karşıma çıkıp da mesajları okuduktan sonra bir utanç duygusu kapladı beni. Böyle saçma forum kalitesini düşüren bir konu açtığım için tekrardan özür dilerim. Kalın sağlıcakla.Tipime 10 üzerinden kaç verirsiniz?
Dalga geçmeden ciddi bir şekilde puanlarsanız memnun olurum. Sanırım tipsizim.forum.donanimarsivi.com
Şu anda ben öyle bir konu görsem sinir olacağım için özür dilemem gerekiyordu.Ayy bide özür dilermiş ya nolacak çocuğum takma kafaya.