🔥İndirim Asus Prime B550M-K 750 TL

Ckribrahim

80+ Titanium
En İyi Cevap
1
Reaksiyon skoru
19,405
  • Beğen
Reaksiyonlar: c3nk
ßahalı bence

Yavas yavas dusuyor olmasi guzel. Umarim cabucak ayarina oturur

B450m S2H 375tl iken pek mantıklı değil bence.

Bu anakart niye bu kadar ucuz yav hala anlamadım, en dandik H410 lar bile aşırı pahalı bu anakart hem teknik olarak iyi hem aşırı ucuz 😅

Evet b450m s2h ta 2 tane m.2 yuvası ve 4 ram slotu var doğru b550m-k almak mantıklı değil
he bir de pcı ex 4.0 unuttum b450m s2h ta oda vardı.

En son bir moderatör tarafından düzenlendi:
Evet b450m s2h ta 2 tane m.2 yuvası ve 4 ram slotu var doğru b550m-k almak mantıklı değil
he bir de pcı ex 4.0 unuttum b450m s2h ta oda vardı.
Arada neredeyse iki katı fiyat farkı var. Hem o anakartı alan adamın 4 RAM slotu ile işi olmaz şuanda çoğu oyunda 2x8gb fazlasıyla yetiyor, fazladan M2 yuvası o iki kat fiyat farkına değmez zaten genelde o bütçede ürün alanlar genelde ya tek slot M2 kullanır ya da direk M2 kullanmaz. PCIE 4.0 için de o kadar fiyat farkına asla değmez.

Arada neredeyse iki katı fiyat farkı var. Hem o anakartı alan adamın 4 RAM slotu ile işi olmaz şuanda çoğu oyunda 2x8gb fazlasıyla yetiyor, fazladan M2 yuvası o iki kat fiyat farkına değmez zaten genelde o bütçede ürün alanlar genelde ya tek slot M2 kullanır ya da direk M2 kullanmaz. PCIE 4.0 için de o kadar fiyat farkına asla değmez.
Bende bi gariplik mi var bilmiyorum ama nerdeyse oynadığım her oyun en az 15 gb, en fazla 18 gb ram kullanıyor

Ekran kartında sam yoksa kesinlikle b450ms2h alınmalı ama rx6000 serisi ise buda düşünülebilir bence

Bende bi gariplik mi var bilmiyorum ama nerdeyse oynadığım her oyun en az 15 gb, en fazla 18 gb ram kullanıyor
1) Sen zenginsin sana kesmez.

2) Yav o kadar 32 GB RAM'in var. Bazı oyunlarda daha iyi optimizasyon için fazlasını kullanması gayet normal.

Geri