Tembellikten nasıl kurtulurum

yakar41

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
627
Okula gitmem gerekiyor : gitmiyorum , dershaneye gitmem gerekiyor: gitmiyorum kurslara katılmam gerekiyor : gitmiyorum otobüs yolculuğu da istemiyorum doktora sorduğumuzda DEPRESYON dasınız dedi nasıl kurtulurum bilmiyorum tembelliğe çok alıştım

• Beğen
Reaksiyonlar: Loky
Okula gitmem gerekiyor : gitmiyorum , dershaneye gitmem gerekiyor: gitmiyorum kurslara katılmam gerekiyor : gitmiyorum otobüs yolculuğu da istemiyorum doktora sorduğumuzda DEPRESYON dasınız dedi nasıl kurtulurum bilmiyorum tembelliğe çok alıştım
İrade tek cevap bence.

Sizi dışarı çekcek bişey olmalı bence bir kız falan ve depresyon olduğunuda sanmıyorum buraya yazdıklırınıza bakarak.

Sizi dışarı çekcek bişey olmalı bence bir kız falan ve depresyon olduğunuda sanmıyorum buraya yazdıklırınıza bakarak.
katılıyorum bunun nedeni anca isteksizlik.Corona çıktı okul kapandı sonrada herkes kapalı kalmasını istiyor zaten bundan kurtulmasıda imkansız gibi duruyor.Hep yeni nesilin isteksizliği(bende z yim ama böyle isteksizlikler saçma geliyor bana)

katılıyorum bunun nedeni anca isteksizlik.Corona çıktı okul kapandı sonrada herkes kapalı kalmasını istiyor zaten bundan kurtulmasıda imkansız gibi duruyor.Hep yeni nesilin isteksizliği(bende z yim ama böyle isteksizlikler saçma geliyor bana)
Benim bu durumuma ne söylemek istersiniz

2 yıldır bende öyleyim.

• Beğen
Reaksiyonlar: Loky
Aştın mı bu problemini ben düzelmek istiyorum eskisi gibi olsun istiyorum her şey
Aşamadım üşengeçlikten finallere gitmedim istanbula, bölümü bırakıcam galiba. Kilo da aldım çok.

Aştın mı bu problemini ben düzelmek istiyorum eskisi gibi olsun istiyorum her şey
Pc oynamaktan dışarı çıkmıyordum baktım asosyal oldum bi yere gidilcek gitmiyorum falan sonra dedim bu böyle olmaz arkadaşlar edindim miss

O durum bende de var
Aslında durum benzer, tembelliğin sebebi o işi yapmak istememek ve o işe üşenmek olabilir.
Yapmak isteyeceksin ve üşenmeyeceksin.

Depresyon falan değil bu. Bu sadece üşengeçlik ve tembellik. Tek yapman gereken tembelliğinin üzerine gitmek.
Gitmek istemediğin bir yer var ama gitmen gerek demi? O zaman zorlana zorlana kalkıp gideceksin tembellik yaparak yerine getirmediğin ne kadar sorumluluk varsa kendini zorlayarak yerine getireceksin ve bir süre sonra düzelecek.

Konfor alanından cıkmak istemiyorsun cünkü rahatinin bozulmasından rahatsız oluyorsun sorun bu. Kendini birazda olsa zorlayarak istemedigin şeyler yap. İlk hafta hatta 2. Hafta zor gelsede 3. Haftaya girdiginde kendini çok daha iyi hissedersin

En azından tembellik edip konu açmamazlık yapmamışsın bu da güzel bir başlangıç.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,219,568
Üyeler
197,714
Son üye
joeyrettin
Geri