Besim Tibuk
80+ Gold
- Reaksiyon skoru
- 14,679
Devletlu Reis'ül Cumhur'a atardım.
Politikayı, siyaseti azıcık takip ediyorsanız KK'nin siyaset, ekonomik bilgisi olmadığını görürsünüz, anlarsınız.
O kim hocam, anlayamadım.
Bas reise kafan rahat.Millet ittifaki tamam değil de cumhur ittifaki da tamam değil.
İmamoğlu hocam. 2 saat yazmak istemedim. Telefondan zor oluyorO kim hocam, anlayamadım.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
Bas reise kafan rahat.
Şu anketi doğru düzgün troll yapmadan tarafsız şekilde düzenler misin?
Ama olmuyor ki.
Adam geliştirdi kendini hocam isterseniz bir daha düşününKK aday olursa bağımsız rastgele atar geçerim. Yanlışlıkla ülkeyi falan verir hiç güvenim yok. Ama İ.O ya da Mahsur Yavaş olursa direkt mührü basarım. Ki KK aday olacağı için "oy yok" deyip geçersiz atacağım. Kim ne derse desin umurumda değil. Politikayı, siyaseti azıcık takip ediyorsanız KK'nin siyaset, ekonomik bilgisi olmadığını anlarsınız.
0 * 1000 = 0Adam geliştirdi kendini hocam isterseniz bir daha düşünün![]()
Allah korusun hocam. Ülkeyi yanlışlıkla verebilir. O kadar güvenmiyorum. Sabah kalkar önüne bi kağıt gelir imzalar geçer. Geliştirmek demeyelim de Genç Kitleyi kendine çekme çabası diyelim.Adam geliştirdi kendini hocam isterseniz bir daha düşünün![]()
Kemal adaları werdi werdi olmasın sonraAllah korusun hocam. Ülkeyi yanlışlıkla verebilir. O kadar güvenmiyorum. Sabah kalkar önüne bi kağıt gelir imzalar geçer. Geliştirmek demeyelim de Genç Kitleyi kendine çekme çabası diyelim.
Yok demokrat dedem harbi kendini geliştirmiş. Eski kılıçtar ile yenisi arasında dağlar var. Korkak, çekingen ılıman adam gitmiş sert doğurucu biri gelmiş yerine. Ben şuan izlediği yolu beğeniyorum.Allah korusun hocam. Ülkeyi yanlışlıkla verebilir. O kadar güvenmiyorum. Sabah kalkar önüne bi kağıt gelir imzalar geçer. Geliştirmek demeyelim de Genç Kitleye kendin çekme çabası diyelim.
Bune besim tibuk mu0 * 1000 = 0![]()