2023 Seçimleri Anketi

Hangi Partiye Basacaksın?

• CUMHUR İTTİFAKI

Oylar: 17 34.0%
  • MİLLET İTTİFAKI

Oylar: 16 32.0%
  • BAĞIMSIZ

Oylar: 2 4.0%
  • OY ATMAM

Oylar: 15 30.0%

• Oy kullanan toplam üye
    50
  • Anket kapatıldı .
KK aday olursa bağımsız rastgele atar geçerim. Yanlışlıkla ülkeyi falan verir hiç güvenim yok. Ama İ.O ya da Mahsur Yavaş olursa direkt mührü basarım. Ki KK aday olacağı için "oy yok" deyip geçersiz atacağım. Kim ne derse desin umurumda değil. Politikayı, siyaseti azıcık takip ediyorsanız KK'nin siyaset, ekonomik bilgisi olmadığını anlarsınız.

Millet ittifaki tamam değil de cumhur ittifaki da tamam değil.

Şu anketi doğru düzgün troll yapmadan tarafsız şekilde düzenler misin?
indir.jpg

Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Ama olmuyor ki.

KK aday olursa bağımsız rastgele atar geçerim. Yanlışlıkla ülkeyi falan verir hiç güvenim yok. Ama İ.O ya da Mahsur Yavaş olursa direkt mührü basarım. Ki KK aday olacağı için "oy yok" deyip geçersiz atacağım. Kim ne derse desin umurumda değil. Politikayı, siyaseti azıcık takip ediyorsanız KK'nin siyaset, ekonomik bilgisi olmadığını anlarsınız.
Adam geliştirdi kendini hocam isterseniz bir daha düşünün :)

Adam geliştirdi kendini hocam isterseniz bir daha düşünün :)
Allah korusun hocam. Ülkeyi yanlışlıkla verebilir. O kadar güvenmiyorum. Sabah kalkar önüne bi kağıt gelir imzalar geçer. Geliştirmek demeyelim de Genç Kitleyi kendine çekme çabası diyelim.

Allah korusun hocam. Ülkeyi yanlışlıkla verebilir. O kadar güvenmiyorum. Sabah kalkar önüne bi kağıt gelir imzalar geçer. Geliştirmek demeyelim de Genç Kitleye kendin çekme çabası diyelim.
Yok demokrat dedem harbi kendini geliştirmiş. Eski kılıçtar ile yenisi arasında dağlar var. Korkak, çekingen ılıman adam gitmiş sert doğurucu biri gelmiş yerine. Ben şuan izlediği yolu beğeniyorum.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Bune besim tibuk mu

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,219,750
Üyeler
197,744
Son üye
huseyin_hurkus
Geri