Bunlar cahiller dinleri oldukları için ahlaka ihtiyaçlarının olmadığını sanıyorlar. Nikola Tesla dan alıntıdır.Empati yap kul hakkını boşver müsliman olmayanilirsin ama insan empati yapar tabi insansan
Bunlar cahiller dinleri oldukları için ahlaka ihtiyaçlarının olmadığını sanıyorlar. Nikola Tesla dan alıntıdır.Empati yap kul hakkını boşver müsliman olmayanilirsin ama insan empati yapar tabi insansan
Göndermemek istemezlerse napiyim tüketici hakemi ile falan tehdit ediyim mi yardım
Peki kardeşim sen böyle düşünmeye devam etHatalı olan benim, gidip de "Helal etmiyorum malımı" mı diyeceğim? Şahsen ben de almazdım ama alana da yanlış yaptın denmez.
En ahlaklı en imanlı sensin benim Cennet biletim senin olsun imanlı kardeşim benimBen bu işin matematiğini değil ahlakını düşünüyorum. Senin çıkarcılıktan gözün dönmüş.
10 numara söz.Bunlar cahiller dinleri oldukları için ahlaka ihtiyaçlarının olmadığını sanıyorlar. Nikola Tesla dan alıntıdır.
Nikola Tesla - O Kadar Cahilsiniz ki Dininiz Var Diye Ahlaka Ihtiyaciniz Kalmadigini SaniyorsunuzEn ahlaklı en imanlı sensin benim Cennet biletim senin olsun imanlı kardeşim benim
Sen devam et böyle düşünmeye kardeşim ne söylesem boş sanaEn ahlaklı en imanlı sensin benim Cennet biletim senin olsun imanlı kardeşim benim
SjEVET GÜNCEL DURUM:
""" Satıcı ürünü kargolamayarak iptal ettiği için ürün bedeli kartınıza iade edilmiştir.
Detaylı bilgi için satıcıya ulaşın. """