Toplama PC ker hakkinda soru

Reaksiyon skoru
3,923
Sistemi topladım bazı parçalar kargoda şimdi ben ses sistemi mi almak zorundayım bir de o masrafmi çıktı b450m pro Max a
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Sistemi topladım bazı parçalar kargoda şimdi ben ses sistemi mi almak zorundayım bir de o masrafmi çıktı b450m pro Max a
Zorunlumu

Hocam kusura bakmayın ben mi anlamadım yoksa siz mi anlatamadınız bilmiyorum ama, daha detaylı anlatır mısınız? Ses sistemi zorunlu derken neyden bahsettiniz?

Hocam kusura bakmayın ben mi anlamadım yoksa siz mi anlatamadınız bilmiyorum ama, daha detaylı anlatır mısınız? Ses sistemi zorunlu derken neyden bahsettiniz?
Galiba ben bilmediğim için şey ben sisteme ses sistemi almak zorunda mıyım anakart o desteği veriyormu

Hayır, neden zorunlu olsun ki? Ses kartı zaten hazır olarak içinde geliyor diye biliyorum.
Geliyormu yes

Ses sistemi derken? Masaüstü sistemde anakartlarda dahili ses yongası vardır. Anakarta hoparlör veya kulaklık bağlarsınız ses alırsınız.
Hocam bilmiyordum kusuruma bakmayın valla para ödemekten kurtuldum.suan baya mutluyum Allah razı olsun

Ses sistemi derken? Masaüstü sistemde anakartlarda dahili ses yongası vardır. Anakarta hoparlör veya kulaklık bağlarsınız ses alırsınız.
Hocam bilmiyordum kusuruma bakmayın valla para ödemekten kurtuldum.suan baya mutluyum Allah razı olsun
Hocam hoparlör derken hoparlörlü almam gerek

Zorunlumu

Anakartlar eskisi gibi değil artık üstünde ses kartı gibi bir şey olduğunu söyleyebiliriz yeterli oluyor.

elinizde bi ses verecek bilgisayar hoparlörü yoksa ve Monitörde hoparlör yoksa ses çıkmaz kasadan, ses çıkması için ya hoparlör olan bi monitör olmalı ya kulaklık olmalı yada harici hoparlör olması lazım ,

Geri