doruk19821
80+
- Reaksiyon skoru
- 2
elimde 5400 rpm hdd babam sağolsun ssd almıyor hdd var napıcaksın diye hdd in ömrünü kısaltmak istiyorum veya oluyorsa bozmak napmam gerekbilir
Yanlış okumuşum kusura bakma ssd almıyorsa yapacak bir şey yok yazık kafanıza.elimde 5400 rpm hdd babam sağolsun ssd almıyor hdd var napıcaksın diye hdd in ömrünü kısaltmak istiyorum veya oluyorsa bozmak napmam gerekbilir
HDD bozuldu de (bağlantısını falan çıkarırsan bozuldu sanar ama bağlantı çıkarıyom diye bir şeye zarar verme)elimde 5400 rpm hdd babam sağolsun ssd almıyor hdd var napıcaksın diye hdd in ömrünü kısaltmak istiyorum veya oluyorsa bozmak napmam gerekbilir
Laptop olduğu için bağlantısı yokHDD bozuldu de (bağlantısını falan çıkarırsan bozuldu sanar ama bağlantı çıkarıyom diye bir şeye zarar verme)
HDD yi sat (Çöpe atar gibi yap)
SSD al
Yada git çalış SSD al kendi param kendi harcamam de koy masaya HDD yi milet erkek görsün
Laptop olduğu için bağlantısı yokHDD'ye yeni bir şey kaydederken hddye vurursan veya oynatırsan veya sarsarsan kötüleşme ihtimali var. Ama HDD 1 TB ise satıp SSD alabilirsin. biraz daha para ekledikten sonra tabii ki.
Nasıl bozdum hocam matkapla mı deldin?Laptop olduğu için bağlantısı yok
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Laptop olduğu için bağlantısı yok
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Gerek kalmadı bozuldu
Ocağun altunu yakuyrüm, hdd yi ocağ ekliyürumOcağın altını yakıyoruz hdd ocağa ekliyoruzşaka maka kullan gitsin emeğinle ssd yi al
Tornavida ile çizdim mıknatıs gezdirdim su ile yıkadım 85 tane Google sekmesi açtım webtekno ve donanımarşivi karışık pc açılırken 10 kez HDD i söktümNasıl bozdum hocam matkapla mı deldin?
Cehenneme gitse hdd bu kadar işkence görmezdi hocam. Helal olsun.Tornavida ile çizdim mıknatıs gezdirdim su ile yıkadım 85 tane Google sekmesi açtım webtekno ve donanımarşivi karışık pc açılırken 10 kez HDD i söktüm