🔥İndirim Güncel sizi Pokus'lu yapabilecek kampanyalar!

Gri Caner

80+ Titanium
En İyi Cevap
7
Reaksiyon skoru
29,571
Turk Telekom'un ön ödemeli kart hizmetidir. Güvenilirdir.
İsimsiz kart: 9.90 ₺
İsimli kart: 9.90 ₺
Sanal kart: Ücretsiz
Kampanyalardan faydalanmanız için kart satın alınımına gerek yoktur, sanal kart da geçerlidir.

Güncel sizi Pokus'lu yapabilecek kampanyalar!​

netflix.png

• En fazla 20 TL iade alabilirsin. Papara ve Tosla'da 15 TL.
  • Kazandığın hediye tutarlarını, harcama tarihinden sonraki ayın ilk iş günü Pokus hesabına yükleyeceğiz.
  • Kazanılan tutarlar banka hesaplarına transfer edilemez ve ATM’den çekilemez.
lol.png

• 50 TL ve üzeri LoL ve Valorant harcamalarına 10 TL iade.
  • Kazandığın hediye tutarlarını, harcama tarihinden sonraki ayın ilk iş günü Pokus hesabına yükleyeceğiz.
bynogame.png

En fazla 30 TL kazanılabilir. İadeler ertesi gün yapılır. İadeyi sadece Pokus ile harcayabilirsin.

bkmkitap.png

• En fazla 50 TL iade alınabilir.
boodi.png

boodio sesli kitap uygulamasında yıllık üyelik satın alımında kart bilgileri girilir girilmez 358 TL'lik bedel 99'a düşüyor. Buna ek olarak 33 TL nakit hediye tutar veriliyor.
Ertesi gün iade yatar. Sadece Pokus ile harcayabilirsin.
Not: boodio kaliteli bir uygulama mı bilmiyorum.

petlebi.png

En fazla 40 TL iade alınabilir. Ertesi gün yatar. Sadece Pokus ile harcayabilirsin.

TRENDYOL.png

Kart bilgileri giriş ekranında Pokus kart bilgilerini girdikten hemen sonra anında sepet 50 TL düşer. 3 kere kullandım.
Her ay hak yenilenir.
Başka kampanyalarla ( Sepette %5 indirim, 2.Ürün 1 TL) birleştirilemez.

Detaylar için git: https://pokus.com.tr/tum-kampanyalar

Banka kartımdan para yükleyebilir miyim bu karta?
Alacağım üründe sepette %8 indirim yazıyor, bunun yüzüden Trendyol indirimini kullanamıyorsam kötü olmuş.

Turk Telekom'un ön ödemeli kart hizmetidir. Güvenilirdir.
İsimsiz kart: 9.90 ₺
İsimli kart: 9.90 ₺
Sanal kart: Ücretsiz
Kampanyalardan faydalanmanız için kart satın alınımına gerek yoktur, sanal kart da geçerlidir.

Güncel sizi Pokus'lu yapabilecek kampanyalar!​

Alıntıyı görüntüle

• En fazla 20 TL iade alabilirsin. Papara ve Tosla'da 15 TL.
Alıntıyı görüntüle

• 50 TL ve üzeri LoL ve Valorant harcamalarına 10 TL iade.
Alıntıyı görüntüle

En fazla 30 TL kazanılabilir. İadeler ertesi gün yapılır. İadeyi sadece Pokus ile harcayabilirsin.

Alıntıyı görüntüle

• En fazla 50 TL iade alınabilir.
Alıntıyı görüntüle

boodio sesli kitap uygulamasında yıllık üyelik satın alımında kart bilgileri girilir girilmez 358 TL'lik bedel 99'a düşüyor. Buna ek olarak 33 TL nakit hediye tutar veriliyor.
Ertesi gün iade yatar. Sadece Pokus ile harcayabilirsin.
Not: boodio kaliteli bir uygulama mı bilmiyorum.

Alıntıyı görüntüle

En fazla 40 TL iade alınabilir. Ertesi gün yatar. Sadece Pokus ile harcayabilirsin.

Alıntıyı görüntüle

Kart bilgileri giriş ekranında Pokus kart bilgilerini girdikten hemen sonra anında sepet 50 TL düşer. 3 kere kullandım.
Her ay hak yenilenir.
Başka kampanyalarla ( Sepette %5 indirim, 2.Ürün 1 TL) birleştirilemez.

Detaylar için git: https://pokus.com.tr/tum-kampanyalar
Öff fenerium’dan tişört aldım.

Banka kartımdan para yükleyebilir miyim bu karta?
Alacağım üründe sepette %8 indirim yazıyor, bunun yüzüden Trendyol indirimini kullanamıyorsam kötü olmuş.
Banka kartı değil de havale ile yükleyebilirsin.
Alacağın ürünün farklı satıcıdaki haline bak. Alacağım kitap 45 TL %8 indirimli idi. Başka satıcıdan 52 TL olarak ekledim kullandım.

Yok mu bir hepsiburada cashback veya indirimi ekstrda?

Banka kartı değil de havale ile yükleyebilirsin.
Alacağın ürünün farklı satıcıdaki haline bak. Alacağım kitap 45 TL %8 indirimli idi. Başka satıcıdan 52 TL olarak ekledim kullandım.
Tamam reis banka kartının uygulaması üzerinden havale yapılmıyor mu işte? Garanti BBVA uygulaması mesela.

Yapılır. Banka kartı başka hesaptan havale başka.
Banka kartından normal bir şekilde satın alma şeklinde geçiyor bankadan havale normal bir hesaba aktarım yapmayla aynı şekil.

Bilgilendirme için teşekkürler, haberim yoktu. Güzel kampanyalar varmış. Fakat reşit olmayan gençler için pek işlevli değil sanki. Pokuslular arası para gönderip almak için bile hesabını doğrulaman gerek. Kimlik ve kart eklemeyi istiyor. Kredi kartı ve banka kartı demiş. 18 yaşının üstünde olmak gerek sanırım. Kart çıkartmadığın sürece ATM'den yükleme şansın da yok. Tek şansın IBAN üzerinden havale ile banka hesabından yüklemek. ATM'den 500 TL'ye kadar yüklemek ücretsiz. Aylık kart kullanım ücreti yok. Kısacası Tosla, Paycell gibi ara ara para yükle kampanyalardan faydalan kartı olmuş. En kısa sürede hesaba 10 TL atıp kartı çıkartacağım. İleride daha da güzel kampanyalar gelir. Türk Telekom arkasında.

Bilgilendirme için teşekkürler, haberim yoktu. Güzel kampanyalar varmış. Fakat reşit olmayan gençler için pek işlevli değil sanki. Pokuslular arası para gönderip almak için bile hesabını doğrulaman gerek. Kimlik ve kart eklemeyi istiyor. Kredi kartı ve banka kartı demiş. 18 yaşının üstünde olmak gerek sanırım. Kart çıkartmadığın sürece ATM'den yükleme şansın da yok. Tek şansın IBAN üzerinden havale ile banka hesabından yüklemek. ATM'den 500 TL'ye kadar yüklemek ücretsiz. Aylık kart kullanım ücreti yok. Kısacası Tosla, Paycell gibi ara ara para yükle kampanyalardan faydalan kartı olmuş. En kısa sürede hesaba 10 TL atıp kartı çıkartacağım. İleride daha da güzel kampanyalar gelir. Türk Telekom arkasında.
Aslında banka kartından para yükleme var.
IMG_20220210_080011.jpg
IMG_20220210_080036.jpg

Banka kartından dedim, banka hesabından değil. Bu seçenek IBAN veriyor, banka hesabından o IBAN'a havale yapıyorsun.
Ben direk banka kartını hesaba tanımladım. Açıkçası bende bugün sabah kayıt oldum tam nedir ne değildir bilmiyorum.

ESKİ KONU: Merhaba "". Bu konu artık güncel olmayabilir.
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,207,392
Üyeler
193,375
Son üye
AykutGS
Geri