Gri Caner
80+ Titanium
- En İyi Cevap
- 7
- Reaksiyon skoru
- 29,571
Turk Telekom'un ön ödemeli kart hizmetidir. Güvenilirdir.
İsimsiz kart: 9.90 ₺
İsimli kart: 9.90 ₺
Sanal kart: Ücretsiz
Kampanyalardan faydalanmanız için kart satın alınımına gerek yoktur, sanal kart da geçerlidir.
En fazla 30 TL kazanılabilir. İadeler ertesi gün yapılır. İadeyi sadece Pokus ile harcayabilirsin.
boodio sesli kitap uygulamasında yıllık üyelik satın alımında kart bilgileri girilir girilmez 358 TL'lik bedel 99'a düşüyor. Buna ek olarak 33 TL nakit hediye tutar veriliyor.
Ertesi gün iade yatar. Sadece Pokus ile harcayabilirsin.
Not: boodio kaliteli bir uygulama mı bilmiyorum.
En fazla 40 TL iade alınabilir. Ertesi gün yatar. Sadece Pokus ile harcayabilirsin.
Kart bilgileri giriş ekranında Pokus kart bilgilerini girdikten hemen sonra anında sepet 50 TL düşer. 3 kere kullandım.
Her ay hak yenilenir.
Başka kampanyalarla ( Sepette %5 indirim, 2.Ürün 1 TL) birleştirilemez.
Detaylar için git: https://pokus.com.tr/tum-kampanyalar
İsimsiz kart: 9.90 ₺
İsimli kart: 9.90 ₺
Sanal kart: Ücretsiz
Kampanyalardan faydalanmanız için kart satın alınımına gerek yoktur, sanal kart da geçerlidir.
Güncel sizi Pokus'lu yapabilecek kampanyalar!
- En fazla 20 TL iade alabilirsin. Papara ve Tosla'da 15 TL.
- Kazandığın hediye tutarlarını, harcama tarihinden sonraki ayın ilk iş günü Pokus hesabına yükleyeceğiz.
- Kazanılan tutarlar banka hesaplarına transfer edilemez ve ATM’den çekilemez.
- 50 TL ve üzeri LoL ve Valorant harcamalarına 10 TL iade.
- Kazandığın hediye tutarlarını, harcama tarihinden sonraki ayın ilk iş günü Pokus hesabına yükleyeceğiz.
En fazla 30 TL kazanılabilir. İadeler ertesi gün yapılır. İadeyi sadece Pokus ile harcayabilirsin.
- En fazla 50 TL iade alınabilir.
boodio sesli kitap uygulamasında yıllık üyelik satın alımında kart bilgileri girilir girilmez 358 TL'lik bedel 99'a düşüyor. Buna ek olarak 33 TL nakit hediye tutar veriliyor.
Ertesi gün iade yatar. Sadece Pokus ile harcayabilirsin.
Not: boodio kaliteli bir uygulama mı bilmiyorum.
En fazla 40 TL iade alınabilir. Ertesi gün yatar. Sadece Pokus ile harcayabilirsin.
Kart bilgileri giriş ekranında Pokus kart bilgilerini girdikten hemen sonra anında sepet 50 TL düşer. 3 kere kullandım.
Her ay hak yenilenir.
Başka kampanyalarla ( Sepette %5 indirim, 2.Ürün 1 TL) birleştirilemez.
Detaylar için git: https://pokus.com.tr/tum-kampanyalar