Kaan Lothbrok
80+ Bronze
- Reaksiyon skoru
- 773
Sizce balataların durumu nasıl? Değişmeli mi?
Daha var yaa. Çok yük atacaksan ömrü azalır ama normal bineceksen tahmini 7 8 bin daha götürebilir.
Hayır ama pek de iyi tutmuyor.Bu şekilde net anlayamayız. Frene bastığınızda gıcırtı sesi çıkıyor mu?
Bu şekikde anlaşılır asıl. Birde diske bakmak lazım. Frene basınca ses çıkması kenar yapmasındanda kaynaklanabilir yaniBu şekilde net anlayamayız. Frene bastığınızda gıcırtı sesi çıkıyor mu?
Markası ne?Hayır ama pek de iyi tutmuyor.
Neyin markası hocam? Fren markasını soruyorsanız bilmiyorum aracın markası bizim Connect işte.Bu şekikde anlaşılır asıl. Birde diske bakmak lazım. Frene basınca ses çıkması kenar yapmasındanda kaynaklanabilir yani
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
Markası ne?
Balatanın markası hocam.Neyin markası hocam? Fren markasını soruyorsanız bilmiyorum aracın markası bizim Connect işte.![]()
Hocam dandik bir marka olacağını sanmıyorum. Babam genelde ucuza kaçmaz.Balatanın markası hocam.
Mga vs. Bir sürü marka var işte
Çok eskiden değiştiği için hatırlamıyorum markasını.Balatanın markası hocam.
Mga vs. Bir sürü marka var işte
Alacaksanız bosch veya oem tercih edin hocam. Diskin kalınlığı nasıl? Fazla yoksa tornalatmayın değiştirmenizi tavsiye ederim.Hocam dandik bir marka olacağını sanmıyorum. Babam genelde ucuza kaçmaz.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
Çok eskiden değiştiği için hatırlamıyorum markasını.
Diskin kalınlığını bilmiyorum. Bir parmağımdan daha ince duruyor şuan. Babam da ilk taktırdığında 1 parmak kalınlığında anca demişti.Alacaksanız bosch veya oem tercih edin hocam. Diskin kalınlığı nasıl? Fazla yoksa tornalatmayın değiştirmenizi tavsiye ederim.
Dümdüz olana kadar problem yok 30 tane kiralamada arabamız var hergün uğraştığım şeyler dikkat et bittimi ama diski çizersin 2.5k lık olursunDiskin kalınlığını bilmiyorum. Bir parmağımdan daha ince duruyor şuan. Babam da ilk taktırdığında 1 parmak kalınlığında anca demişti.
Çatlak vs. Olduğunu sanmıyorum.Diskin kalınlığını bilmiyorum. Bir parmağımdan daha ince duruyor şuan. Babam da ilk taktırdığında 1 parmak kalınlığında anca demişti.