Balatalar değişmeli mi?

Çatlak vs. Olduğunu sanmıyorum.
O zaman normaldir. Tutmuyorsa balataları değiştirmeni tavsiye ederim
Tutmuyor değilde. Çok da sağlam tutmuyor. 0 doblo kullanmıştım o daha iyi tutuyordu.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

0 dediğim doblo da 13.000'de.

Dümdüz olana kadar problem yok 30 tane kiralamada arabamız var hergün uğraştığım şeyler dikkat et bittimi ama diski çizersin 2.5k lık olursun
Hocam bu araba kiralık araba değil.
Zaten değişeceği zaman diski değiştireceklerdir. Ayrıca yükte atıyorlar. İnsan canınında bir değeri var size de dümdüz olana kadar kullanmamanızı öneririm

Hocam bu araba kiralık araba değil.
Zaten değişeceği zaman diski değiştireceklerdir. Ayrıca yükte atıyorlar. İnsan canınında bir değeri var size de dümdüz olana kadar kullanmamanızı öneririm
Bu arabaya bir süredir yük atmıyoruz. Şu sıralar sadece binek araç gibi kullanılıyor. Bu kullanımda ne kadar daha götürür?

Bir de bu gün biraz zorladım aracı şu kurum biriktirme muhabbetinden dolayı. Biraz hızlıydım ve arabanın zor durduğunu hissettim. Bunun balatasından dolayı mı yoksa fren sistemi mi sağlam değil bilemedim ancak çok iyi tutmuyor frenler. Bana güven vermedi açıkçası.

Disklerde balatalarda çatlama yoksa gıcırtı yoksa ve frenlerde tutuyorsa sorun yoktur.
Bu arada herkes bilir ki balatanın abdestlisi(!) makuldür :)

Geri